Bolesť hrubého čreva

ludkaa1010
30. jan 2022

Ahojte vedeli by ste mi prosím poradiť s tým že moju babičku boli hrubé črevo už veeeelmi dlho a nevieme z čoho :( jej kamarátka býva s ňou a dostala koronu .. bola aj na pľúcnej ventilácii ( prepáčte ak sa to volá inak ) ale na šťastie prežila 😊 a moja babička si mysli že to môže mať s tej korony , že sa jej usadila na hrubom creve …. Aleee to si nemyslím pretože pcr testy mala negatívne . bohužiaľ aj fajčí , a skúšala s tým prestať ale nejde jej to 🙃 takže keby ste mi vedeli poradiť z čoho by to mohla mať tak by som bola veľmi vďačná , bolesť ma stále a nemá stolicu alebo ako by som to napísala … od doktora dostala prehanadlo ale aj tak nic veľmi sa bojím :(((( k doktorovi pôjde ale až za dva týždne tak nejaké rýchle rady ¿Ak by ste vedeli poradiť nejaké tabletky na bolesť alebo na stolicu tak napíšte prosim🤗

pribinak
30. jan 2022

@ludkaa1010 základ je zvýšiť pitný režim, dostatok ovocia, zeleniny, tým sa upraví aj stolica

elenka74
30. jan 2022

@ludkaa1010 Na zápchu pomáha senný čaj, na bolesti používam Buscopan

volterra
30. jan 2022

@ludkaa1010 koľko má babička rokov a ako dlho už nemá stolicu?

ludkaa1010
autor
30. jan 2022

@volterra ma 70 a neviem vám povedať nebola som s ňou veľmi dlho

liljana
30. jan 2022

Smer dr, ct a kolonoskopia. Tu nikto neurobi diagnozu na dialku.

denisaaairdacova
6. jan 2024

Dobrý chcem sa spýtať mám stresujúce obdobie nerodili sa mi dvojičky a mám plus 2 ročného chlapca a začala som sledovať už druhý týždeň možno aj viac mám stolici hlien a troška krvi a strašne som aj schudla a stále ma bolia nohy aj ruky ako keby som tancovala do rána ako keby mám svalovku ale to už mám aj 3 mesiace bola som aj u dr svarvili mi aj krvné testy že som zdravá nič mi nezistili tak neviem čo to môže byť prosím vás ak mi vie niekto pomôcť napíšte mi kľudne ďakujem