Ahojte nemate niekto podobnú skúsenosť? Necelý týždeň ma boli v hrdle- len na jednej strane, plus uzlina a po novom keď prehltam tak až v uchu. Je to už neznesiteľne, boli ma to keď jem, pijem, hovorím, prehltam aj keď napr. vyplazim jazyk. Okrem toho mi nie je vôbec nič. Skúšala som spreje do hrdla, aj cmulacie tabletky. Nič nepomáha. V pondelok som bola už zo zúfalstva u všeobecnej.. Nevidela v hrdle nič, že by bolo zapálené. Spravila mi výter ( výsledky ešte nie sú) a nedala mi vôbec nič a ja trpim ďalej a už neviem ako si pomôcť. Večer je to najhrosie to neviem vôbec zaspať lebo ma boli celá ľavá polovica (hrdlo, mandla, ucho)😥
Peritonzilarny absces??
@barus26 takže mám skoro to isté už ťahám druhý týždeň, najprv bolesť prvej mandlí potom ucho,hrdlo no úplna bolesť pri hovoreni,prehltani akurát dnes má to prešlo po dlhšej dobe ale ako na truc aby mi asi smutno nebolo tak začala bolieť druhá strana hrdlo, mandla.ucho ale že fest 😔 ale mám aj nádchu a ešte aj kašeľ ties musím zájsť k doktorovi aby posúdil čo to lebo minulý týždeň som tam bola a nič mi nedali iba pastilky sprej anginal som si mala kúpiť a Ibalgin q neprechádza vôbec a pastilkiek už mi býva aj zle lebo ich jem tri razí do dňa a už vyše týždňa
Inak bez ATB sa nezaobídes urcite
mandle su parovy organ takze ak by bol problem s nimi asi s oboma naraz. ja som tak mala problem so zapalenymi slinnymi zlazami pri koreni jazyka bola to podobna bolest ako opisujes a nic nezaberalo len lieky od bolesti kym sa to neupokojilo