Bolesť hrdla na jednej strane

barus26
14. feb 2024

Ahojte nemate niekto podobnú skúsenosť? Necelý týždeň ma boli v hrdle- len na jednej strane, plus uzlina a po novom keď prehltam tak až v uchu. Je to už neznesiteľne, boli ma to keď jem, pijem, hovorím, prehltam aj keď napr. vyplazim jazyk. Okrem toho mi nie je vôbec nič. Skúšala som spreje do hrdla, aj cmulacie tabletky. Nič nepomáha. V pondelok som bola už zo zúfalstva u všeobecnej.. Nevidela v hrdle nič, že by bolo zapálené. Spravila mi výter ( výsledky ešte nie sú) a nedala mi vôbec nič a ja trpim ďalej a už neviem ako si pomôcť. Večer je to najhrosie to neviem vôbec zaspať lebo ma boli celá ľavá polovica (hrdlo, mandla, ucho)😥

kacena4
14. feb 2024

mandle su parovy organ takze ak by bol problem s nimi asi s oboma naraz. ja som tak mala problem so zapalenymi slinnymi zlazami pri koreni jazyka bola to podobna bolest ako opisujes a nic nezaberalo len lieky od bolesti kym sa to neupokojilo

katka5161
14. feb 2024

Peritonzilarny absces??

merlin796
14. feb 2024

@barus26 takže mám skoro to isté už ťahám druhý týždeň, najprv bolesť prvej mandlí potom ucho,hrdlo no úplna bolesť pri hovoreni,prehltani akurát dnes má to prešlo po dlhšej dobe ale ako na truc aby mi asi smutno nebolo tak začala bolieť druhá strana hrdlo, mandla.ucho ale že fest 😔 ale mám aj nádchu a ešte aj kašeľ ties musím zájsť k doktorovi aby posúdil čo to lebo minulý týždeň som tam bola a nič mi nedali iba pastilky sprej anginal som si mala kúpiť a Ibalgin q neprechádza vôbec a pastilkiek už mi býva aj zle lebo ich jem tri razí do dňa a už vyše týždňa

barus26
autor
14. feb 2024

@katka5161 to by asi dr videla či?

katka5161
15. feb 2024

@barus26 moj Dr.si to napríklad nevšimol.. 😬 (uz nieje moj Dr.) ale to by si videla aj ty

katka5161
15. feb 2024

Inak bez ATB sa nezaobídes urcite

iva4444
20. apr 2024

@barus26 ahoj.co to bolo nakoniec? Už si v poriadku? Mám niečo podobné a už som zúfalá🥺

barus26
autor
20. apr 2024

@iva4444 do teraz vlastne neviem. Ani z vyterov nič nevyšlo, ale uprosila som ju nech mi dá antibiotiká lebo ma bolelo už aj cele ucho. No a za jeden deň bolo po probléme vďakabohu

janka1011
21. apr 2024

@barus26 zub?

barus26
autor
21. apr 2024

@janka1011 zub to nebol