Ahojte. Je tu niekto komu zuby múdrosti narobili v hrdle galibu? Totožto sa mi uz dlhšiu dobu prerezavaju zuby mudrosti na pravej strane- aj horny aj dolny zub mudrosti. Mavala som v tych miestach aj bolesti- sem tam ma boleli zuby, citila som normalne ako sa mi tlacia, potom to preslo. Nejaku dobu bol klud a potom znova- no na dalsi krat ma dajme tomu bolela hlava a ucho na tej strane,.... potom bol zasa klud... zuby sa mi uz prerezali a ten spodny mi vytlaca stolicku von ☹ a od vcera trpim ukrutnou bolestou hrdla a mam neskutocne bolavu a zdurenu lymf. uzlinu na tej strane kde sa mi zuby stlacia. Lekar mi dal antibiotika (penicilin)- povedal ze mam bakterialnu infekciu hrdla....lenze za zuby som mu nic nehovorila.... Myslite si ze to mozem mat z toho ze sa mi prerezavaju tie zuby mudrosti? Ale na druhej strane ma momentalne tie zuby nebolia a dost aj soplím.. mali ste uz niekto taketo problemy koli zubom mudrosti? Alebo si skor myslite ze ide o chorobu ktora s tym nema nic spolocne ?
Tiež som mala pri spodnej osmicke tieto problémy, bolelo ma hrdlo (na tej jednej strane), mala som uzlinu ale sople nie. Pri tej uzline mi dala zubárka ATB.