Bolesť hrdla

22. okt 2024

Prosim Vas nemate nejake skusenosti s dlhsie trvajucou bolestou hrdla? Boli ma cez dva tyzden, najprv som ledva prehltala hrdlo bolo cervene. Bola som samozrejme aj u dr, crp neg ko v poriadku. Urobila ster, negat ale hrdlo stale boli. Hlavne k veceru v noci a nad ranom. Kloktala som slanou vodou, salviou, vycmulala dva baliky dorithricinu, robila zabaly a nic. Nejake overene tipy co pomohlo Vam? Dakujem

perthes
22. okt 2024

Ja mám ten istý problém. Ráno sa zobudim ako keby som mala žiletky v hrdle a to beriem antibiotiká. Ešte si kúpiť kloktadlo Glimbax, syn keď mal a gububa tým kloktal a pomohlo mu to znecitliviet na pár hodín

denisa_deniska
22. okt 2024

Mne pomohli len antibiotiká, aj keď som mala crp negatívne, v deň začatia užívania to prestalo

rebi789
22. okt 2024

Gelorevoice pastilky

alenka20
22. okt 2024

Mňa bolelo hrdlo možno aj mesiac, potom som mala pocit opuchnutého hrdla, nakoniec mi dr zobrala krv a vyšli mykoplazmy. Teraz beriem atb

petranelkova
22. okt 2024

Moj muz toto ma uz dva mesiace zhruba a vkuse si o tom len cita, co ja teda osobne nenavidim 😀 Radsej si bude citat a vytvarat si falosne diagnozy, ako ist s tym k nejakemu lekarovi. Najnovsie nasiel, ze ma reflux. 😀 Ale bohvie 😀 Predtym to bola stitna zlaza, to sa nejak vyvratilo, takze toto je najnovsia diagnoza. 😀

telusikk
22. okt 2024

@petranelkova áno, zbožňujem úplne tých chlapov, ktorí si myslia, že majú všetko 😀 a čítať si na internete o diagnózach je fakt najhoršia vec, akú môže človek spraviť. 😀

littledaisy
23. okt 2024

Ja nedám dopustiť na Jox