Prosim Vas nemate nejake skusenosti s dlhsie trvajucou bolestou hrdla? Boli ma cez dva tyzden, najprv som ledva prehltala hrdlo bolo cervene. Bola som samozrejme aj u dr, crp neg ko v poriadku. Urobila ster, negat ale hrdlo stale boli. Hlavne k veceru v noci a nad ranom. Kloktala som slanou vodou, salviou, vycmulala dva baliky dorithricinu, robila zabaly a nic. Nejake overene tipy co pomohlo Vam? Dakujem
Mne pomohli len antibiotiká, aj keď som mala crp negatívne, v deň začatia užívania to prestalo
Gelorevoice pastilky
Mňa bolelo hrdlo možno aj mesiac, potom som mala pocit opuchnutého hrdla, nakoniec mi dr zobrala krv a vyšli mykoplazmy. Teraz beriem atb
Moj muz toto ma uz dva mesiace zhruba a vkuse si o tom len cita, co ja teda osobne nenavidim 😀 Radsej si bude citat a vytvarat si falosne diagnozy, ako ist s tym k nejakemu lekarovi. Najnovsie nasiel, ze ma reflux. 😀 Ale bohvie 😀 Predtym to bola stitna zlaza, to sa nejak vyvratilo, takze toto je najnovsia diagnoza. 😀
@petranelkova áno, zbožňujem úplne tých chlapov, ktorí si myslia, že majú všetko 😀 a čítať si na internete o diagnózach je fakt najhoršia vec, akú môže človek spraviť. 😀
Ja nedám dopustiť na Jox
Ja mám ten istý problém. Ráno sa zobudim ako keby som mala žiletky v hrdle a to beriem antibiotiká. Ešte si kúpiť kloktadlo Glimbax, syn keď mal a gububa tým kloktal a pomohlo mu to znecitliviet na pár hodín