Ahojte poraďte prosiiiiim
Už asi 2 mesiace mam bolesť v hrdle raz je to horšie raz lepšie niekedy ma boli len jedna strana hrdla niekedy cele ale boli stále.
Bola som aj u Dr. dala mi lieky na alergiu(nepomáhajú Už cca 3 tyzdne)
Spravila mi crp. zobrala výter s hrdla a krvné testy všetko mam v poriadku.
Dala som si pár krát paralen keďže mi aj teplota vyskočila ale bolesť ostala nepomáhajú žiadne cmulacie cukruk,spreje,
šalviou vyplachuje aj slanou vodou som skúšala a nič nepomáha niekedy mám pocit že je to ešte horšie
Za každú radu dakujem
@blahusovai nemas to zo stresu, lebo by si sa cudovala kolko ludi to ma z toho.
@domkakvet to si nemyslím ale možné to je.... tak mam čakať kým bude kľudnejšíe???alebo skúsiť nejaké bylinkové čaje piť??
Mňa bolelo hrdlo polroka keď mi išla osmička zub...😐
@blahusovai my uz nevieme co je toto syn uz mesiac sa trapi z hrdlom ma 20 rokov ja nechapem uz co to je doberie atb super zaberu a na 5 den od uzivania sa mu to vrati uz 3 krat ster negat mandle mu chcu vybrat ale vobec nebyval chory tak neviem co to moze byt😒
@blahusovai infekcne ochorenie
@blahusovai presne toto zažívam aktuálne. Už vyše mesiaca sa tiež trápim s hrdlom. Aj som bola týždeň PN, aj som brala lieky a podobne ako vy vycmulala milion tabletiek, spreje, kloktanie. A stale sa mi to vracia. 3 dni je dobre a 3 dni jak keby mi ziletkou rezali v hrdle a takto dookola. Netuším tiež ako sa z toho dostať. Neporadila som, ale aspoň vieme, že nás je viac.
@blahusovai tak cajmi nic nepokazis, dat sa do kludu a pit caje.
@matus7030 možno hlúpa otázka ale ste očkovaná??
Ja áno a pripisujem to mozno aj tomu keďže som v živote nemala žiadne problémy zdravotné a takéto, maličkosti,,ma trápili max 3 dní......
@blahusovai áno som. Mám pracu kde nontop rozprávam. Učim na prvom stupni. Vždy keď ma aj hrdlo /hlasivky bolelo tak max týždeň. Teraz je to naozaj celý jún a pretrváva to. Momentálne som na dovolenke a trpím aj tu ☹ Keď sa vrátim domov pôjdem znova Dr nech mi zoberie krv a crp, lebo takto fungovať cele leto je fakt obmedzujúce.
@matus7030 dajte prosím vedieť ako ste dopadla
Ja som na všetky vyšetrenia bola ako som písala hore a všetko mam 100 % poriadku až ma človek pocit že si vymýšľam :(
Nemám sopeľ,plný nos,nekaslem len bolesť hrdla