Ahojteeeee aj na vás tak vplýva ta zmena počasia? Neskutočne ma boli hlava. Ale konečne nie sú vysoké teploty 👍🏻
@unicornlady zaujímavé ako počasie dokáže vplývať na ľudí takéto veci ma fascinujú 😂😂
Ja migreny nemavam, ale vzdy pri takomto pocasi pocitujem take zvlastne tlaky v hlave a slabost, je to velmi neprijemne. Zavidim ludom, ktorych pocasie nijako neovplyvnuje.
Ano, aj ja som (ako to nazval moj dr.) hypersenzitivna na zmeny pocasia 🤔... vzdy mam migrenu a som osprostena, cize aj dnes fungujem na tabletkach od bolesti....
Občas to citim. Ale najmä dcérka
Ked sa meni tlak,tak obcas.. 1/2 Novalginu pomoze.
Mňa to tiež zvykne chytiť, keď sú nejaké tie zmeny počasia a často som si hovorila, že to vydržím, že to je proste z počasia a tak, lenže niekedy to už bolo také, že už sa to vydržať veru nedalo a odvtedy jak na začne hlava pobolievať, tak si vezmem cetalgen a ten mi zaberie a pohodička 🙂
áno, včera som chytila migrénu, ani silný obklad nepomohol. Dnes som si dala už 2x Nalgesin 500 a je to oveľa lepšie, navyše dosť prší (mňa chytajú migrény aj z tepla, aj pred búrkou), tak sa zlepšil vzduch