Bolesť hlavy viac ako týždeň

zdenkakelemanova
1. okt 2022

Pekný večer.
Chcem sa spýtať čo mi pomôže na bolesť hlavy.
Hlava ma bolí už viac ako týždeň. Lekárka mi predpísala Novalgin ktorý až tak veľmi nepomáha. Pomôže maximálne na hodinku.

marca12
1. okt 2022

@zdenkakelemanova chod naspat k lekarke a najlepsie neurologivi,to uz je na silnejsi liek a injekcie. Ked som mala tyzdnove bolesti hlavy,dostala som infuzie a preslo to. Ak je bolest neznesitelna,mozes ist na pohotovost,pichnu ti injekciu a mala by uvolnit a bolest odozniet. Netrap sa zbytocne a konaj.

janetinka27
1. okt 2022

@zdenkakelemanova ahoj a mas k tomu aj ine tazkosti? si nachladnuta?mas teplotu? mavas problem s krcnou chrbticou? mas problemy s tlakom, so zubami? v ktorom mieste ta hlava boli?

daniela2202
1. okt 2022

@zdenkakelemanova no lekárka by mala hlavne pátrať po tom, prečo ťa týždeň bolí hlava..... ach to naše zdravotníctvo..... 👎👎👎

h2o2
1. okt 2022

@zdenkakelemanova Skús Paralen 1000mg mne to zaberá a poradil mi to lekar neurológ.

mikadooo
1. okt 2022

@zdenkakelemanova podľa mňa nechoď na pohotovosť, myslím, že nie si v ohrození života, ak ťa týždeň konštantne rovnako bolí hlava. Normálne v pondelok k doktorke a povedz že lieky nezaberajú. Otázka je, či dr našla príčinu bolesti.

zdenkakelemanova
autor
2. okt 2022

@janetinka27 bolo to do dnes bez tažkostí a dnes už cítim zapchatý nos

jjanulienka
2. okt 2022

Neprekonala si teraz niekedy kovid? Mna takto asi po mesiaci od kovidu strašne bolela hlava. Vôbec ma nenapadlo že to môže mat s tým súvis bola som aj na rtg dutín ale všetko bolo ok a potom to samo odznelo🤷🏽‍♀️

janetinka27
2. okt 2022

@zdenkakelemanova ahoj, ja som mala teraz kovid a bolela ma hlava, zapchaty nos, pridalo sa nocne potenie a teplota do 38c. tento variant kovidu ma taketo priznaky. myslela som, ze ma boli hlava z krcnej chrbtice, ale nezaberali mi zvycajne lieky a nakoniec to bol kovid

sense
2. okt 2022

Tiez som mala bolesti hlavy a lieky od bolesti nepomahali a pcr vysiel pozitivny