Bolesť hlavy v noci

15. feb 2024

Dobre rano
Uz od stredy minuleho tyzdna ma bolieva hlava hlavne v noci. Vtedy som zostala chora od dcery a prisli neznesitelne bolesti hlavy. Citim v hlave ako ked som chora taka tupa bolest a akokeby mam v hlave hlieny ale nic nejde von :/
Bolest sa prejavuje hlavne v noci a s tym aj bolest krcnej chbtice. Najviac ma boli oko a spanok razlava strana raz prava strana
..tuto noc ma tak bolela krcna a hlava (hlavne oko) ze som si o 3 hod musela dat tabletku
V septembri som bola na MR a bolo vsetko ok tak isto aj eeg bolo ok. Je mozne ze je to z chrbtice?myslite ze by mi tak skoro urobili nove MR keby pridem na neuro s bolestami hlavy?

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
15. feb 2024

@taynee tak ja sa nejako nebojim..preto si myslim ze tp ma suvis s krcnou,kedze ta boli tak ze pri otoceni hlavy ma bolii dost...len teda som nedostuila ze to moze mat vplyv az na oci lebo teda oko ma hlavne boli z toho hrozne a vzdy len na tej strane kde ma ma zrovna boli krcna chrbtica . Dakujem za rady urcite vyskusam vyzio

mamina7070
15. feb 2024

MR tak skoro je uplne zbytocne ak by bolo treba opakovat napisu to v sprave

anonymnasnazilka
15. feb 2024

ja by som odporucila skontrolovat aj ORL, zuby a ocne pre istotu.

taktotedanie
15. feb 2024

Isla by som aj na ocne vys

autor
15. feb 2024

@anonymnasnazilka zuby mam ok bola som akurat v utorok .. to ocne sa musim objednat .ocne som bola v nov3mbri a tiez bolo ok ale pojdem kludne znova uz som z toho za tento tyzden na prasky

anonymnasnazilka
15. feb 2024

ono to kludne moze byt aj z ucha napriklad, preto to ORL.. a ocne radsej tiez. neviem, ci si mala chripku alebo covid, ale vela ludi sa po covide stazuje na problemy s ocami.

autor
15. feb 2024

@anonymnasnazilka
@anonymnasnazilka noo twrwz sme neviem co mali za pliagu ale teploty sem nemali vobec takze chripka to asi nebola ... a covid tiez nie ten sme mali cez vianoce ...toto neviem co bolo zac ale s dcerou sme skoncili aj na pohotovosti lebo kaslala kazdych 30sekund ..to sa nedalo pocuvat a potom po 5 dnoch ako prislo tak odislo ziadne lieky nezaberali..syn tak isto...ja som nekaslala len mala nadchu a tie bolesti hlavy hrozne mam

anonymnasnazilka
15. feb 2024

kto vie veru co za virus to bol, teraz koluje kadeco vo vzduchu.. mozu to byt fakt dutiny/ucho. uvidis. hlavne nech je ti cim skor lepsie. drzim palce!

mamina7070
15. feb 2024

ak si bola v novembri a bolo vsetko ok je zbytocne ist na ocne skor nieco na dutiny si upret forte a infralampa

jj_anka
15. feb 2024

Odmeraj si aj tlak, kolegyňu v noci bolela hlava a mala vysoký tlak.

autor
15. feb 2024

@jj_anka v sobotu ked ma rano velmi bolela hlavataj som si odmerala a mala som normalnyale najblizsie ked ma tp chyti hned meriam...co ak by bol vysoky?

jj_anka
15. feb 2024

Tak záleží aký vysoký by bol. Ako prvá pomoc magnézium a potom riešiť s lekárom, pripadne premerať aj počas dňa.