Ahojte rada by som sa opytala ci ma z vas niekto takyto problem .
Uz 5 dni ma boli hlava najprv na temene potom celo prava strana spanok mam dobry ale akonahle sa zobudim hned ma boli hlava mam pocit akoby tlaku stipe alebo skor pali hlava alebo koza sem tam si myslim ze trpne . Mam tetaniu brala som paracentamol tablety na chrbticu magnerot vsetko skusam a nic u lekara som bola ale dal mi tabletky ze vraj je to z chrbtice.
@nicol156 ono moze to byt fakt z tej chrbtice, ale ved sa aj pozri ake je vonku pocasie, podchvilou inak. Mne taketo klasicke tabletky nezabrali, no dostala som sa k Cetalgenu a teda poviem ti ze ucinkuje o mnoho lepsie pretoze ma v sebe nie len paracetamol ale aj ibuprofen a tato kombinacia mi na bolesti hlavy zabera veru ucinne.
@nicol156 mna už druhý deň boli, ale ja to mám teraz kvôli pms 🙈 a počasie, ja som dosť meteosenzitivna, takisto ako polovica mojej rodiny, čiže som to pekne zdedila, mama zvykne byt kvôli počasiu úplne odpálená, čiže keď je zmena tak musí byt doma a ležať lebo sa jej aj hlava točí. U mna je to miernejšie ale vždy schytám migrénu niekedy aj 2-3 dňovú, našťastie mi skoro vždy zaberie tabletka, no je to o hubu lebo sa cítim ako nafetovana
Dakujem za odpovede tu bolest mam od pondelka mam picit ako krby sa ni tocila hlava najprv ma bolelo na temene potom to preslo na čelo 5 dni vkuse vcera mi bolo trochu lepsie som sa potesila ze to zmizlo no dnes som vstala a zase moze to byt čokoľvek lenze zase ist k doktorovi uz sa my smeju ze si to namyslam mam aj tetaniu hlavu mam ako vo zveraku z oboch stran ma tlaci
@nicol156 ano, moze to by z chrbtice ... od bolesti hlavy je paracetanol velmi slaby, to nie je vhodné. Rehabilitacie vam neodporucil ?