Bolesť hlavy/šije po epidurálke

romicaga
7. feb 2023

Ahojte zienky,
mate skusenosti s bolestou hlavy/sije po epiduralke?
Bolesti mi zacali 24 hodin po jej podani. Bolest je iba v stoji, sede, ked si lahnem do vodorovnej polohy bolest necitim.
Co vam pomohlo a kolko u vas bolest trvala?
Dakujem ☺️

dada337
7. feb 2023

@romicaga ahoj ja som to mala po sekcii našťastie iba v nemocnici. Dala som si kávu a to mi zabralo. 🙂

kkati
7. feb 2023

@romicaga anesteziolog mi musel urobiť tzv. krvnú zátku. Úľava po nej bola okamžitá. Predtým ešte skúšali infúzie no nepomohli.

1mata
7. feb 2023

@romicaga mne po sekcii nezabrali ani lieky, ani kava. Po troch dnoch neznesitelnej bolesti som si vyziadala krvnu zatku. Zabrala doslova hned, potom nastupili neznesitelne bolesti chrbta (vpichu) a aj ked bolest postupne slabla, bolelo nepretrzite este skoro rok.

romicaga
autor
7. feb 2023

@dada337 A uz sa ti to nevratilo ani nic? Mne davaju teraz kofeinove tabletky, paralen, ibux..bolesti ustali, len sa bojim, ze sa vratia spat

romicaga
autor
7. feb 2023

@kkati A ako velmi ta to bolelo po infuziach? Stale rovnako?

romicaga
autor
7. feb 2023

@1mata Cize aj ked ti dali lieky, bolesti ani na chvilu neustupili?

kkati
7. feb 2023

@romicaga aj po infuziach rovnako

veronki311
7. feb 2023

Káva, ataralgin, panadol extra...aj tak to zmiernilo len trošku. Mala som aj infúziu a tá pomohla na pár hodín. Proste v nemocnici sa so mnou nechceli o Tom ani baviť, mám vraj vydržať , pritom mi spoznal pichli až na 5-krat. Trvalo to týždeň, kým to prestalo.

1mata
8. feb 2023

@romicaga vobec. Nebola som schopna ani vstat z postele. Bolo to priserne, ale ja som mogrenicka a ked mi pivhali spinal, tak ma upozornovali,ze mozem mat tento problem.

dada337
14. feb 2023

@romicaga našťastie nie, len 2x ma bolela hlava a chvalabohu káva zabrala.

romicaga
autor
16. feb 2023

Tak mne zabrala kombi z nemocnice Paralen 1000mg, Ibuprofein 500mg, Kofein tabletka 2x 500mg. Trvalo to 3 dni a bolest odznela. Tehotenstvo nikdy viac 😀