Ahojte, nema s tymto niekto skusenost ? Ako nahle sa predklonim tak ma zacne boliet hlava / skor prava strana taka pulzujuca bolest… uz sa bojim že je to nieco s cievami a ze tojd vazne…. :(
nemala si nadchu prednedavnom? Ak ano, tak to budu dutiny a zavisi, aj kde ta to boli. Pri dutinach to moze byt najma celo, v okoli nosa, lic a je to typicky pri predklone.
Mne tak občas začne migréna, u mňa to súvisí s cievami v hlave a v očiach a zlým prekrvením. Ja predtým prestanem na cca 20 minút vidieť na jedno oko, vypadne mi časť obrazu a behom pár minút celé periférne videnie jedného oka a potom to odoznie a vidím zase ok, ale začne ma bolieť hlava, niekedy najskôr len v predklone a behom pár hodín sa bolesť rozbehne aj bez predklonu a bolí ma hlava niekedy aj tri dni, inokedy nastúpi rovno silná bolesť hlavy, a niekedy ma hlava len trošku pobolieva 10 minút po výpadku videnia a prestane to, niekedy vôbec nebolí len vypadne zrak...asi záleží ako výrazné to nedokrvenie bolo, neviem . Vy nemusíte mať rovnaký obraz príznakov ako mám ja, ale bolesť v predklone môže byť z dôvodu zlého prekrvenia mozgu. Ak by sa to opakovalo nejak chronicky, myslím, že sa to bude vracať bez zjavnej príčiny (napríklad nádchy a problému s dutinami) v rôznych intervaloch, tak sa obráťte na neurológa, bolesť hlavy nie je sranda. Obvodný Vás asi pošle na ORL a odtiaľ smer neurológ. Tieto problémy vidno na MRI a vtedy sa dávajú dočasne lieky na lepšie prekrvenie, mne ich dať nemôžu lebo som tehotná.
* aj krčná chrbtica môže spôsobovať tieto problémy, ale to tiež súvisí so zlým prekrvením v dôsledku jej zablokovania
suhlasim s tym, ze to budu dutiny. typicka pulzujuca ostra bolest pri predklone. nemusis mat ani nadchu, moze sa Ti to drzat v dutinach. odporucam sinupret
Ja som to mala pri problémoch s dutinami. Veľká pulzujúca bolesť....