Bolesť hlavy, pocit na vracanie, kŕče v bruchu

3. okt 2023

Dobrý večer, chcela by som sa poradiť o mojom zdravotnom stave. Začalo to v piatok, keď sme boli na výlete, k večeru mi prišlo v aute zle, silná bolesť hlavy a bolo mi na vracanie avsak som nevracala, večer to prešlo, pripisovala som to stresu. V nedeľu ma boleli kĺby a chrbtica ako pri chorobe,ale nič viac. V pondelok som bola relatívne ok, trochu viac unavená. V utorok ráno som sa v noci zobudila na kŕče v bruchu, mala som hnacku, cca 4x,raz som zvracala ale bolí to lrn sliny. Poobede zimnica, vsetko ma na dotyk bolelo, celý deň som prespala, dala som si jednu tabletku od bolesti, potom som zjedla banan, suchare a pagáč. Uz som si myslela ze som ok, a teraz v noci som sa zase zobudila na hnacku, iné ťažkosti nemam. Bola som u dr., vraj nejaka viroza, no moc sa mi to nezdá, rozmyslam ci to nemôže byť Hit alebo alergia na lepok, nemáte skúsenosť ako sa prejavuje tato choroba? A ci mi to zistia na gastre alebo alergologii? Ďakujem

nelca0510
4. okt 2023

Lekár tá vyšetril a povedal,že viróza. Daj si diétu a uvidíš.

hellwant
4. okt 2023

Ano lekar ma pravdu, viroza. Svagor to iste bolesti klbov a svalov a zvracanie.U nich len on mal s klbmi pri tom problem. Tieto virozy teraz deti nosia zo skôl a obehne to celu rodinu.

mamina7070
4. okt 2023

viroza nasad dietu

h2
4. okt 2023

Mala som takmer to isté minulý týždeň. Dobrá správa: trvalo to dva dni.

iv007
4. okt 2023

V mojom okoli je tiez dost chorych s podobnymi priznakmi, z toho 2 maju potvrdeny kovid. Prisla jesen a s nimi aj virozy a choroby,oddychuj a zvys prijem vitaminov.