Bolesť hlavy po drinkoch

18. aug 2023

Aj vás tak boli hlava na druhý deň keď ste boli na drinky ? Mala som len 3 pivka na oslave a mám dosť😂😭😭😭 či to je vekom 40😭

medyna
18. aug 2023

Hlava ťa môže bolieť aj z nedostatku nealkoholických tekutín

tosomja
18. aug 2023

Drink či pivo? Nie si to ty, čo má diétu a musí mať pivo?
A áno, po alkohole zvykne bolieť hlava, keď to prezenieš.

kataina
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
martinka13
18. aug 2023

Pivo nepijem, ale 3 sú podľa mňa na bolesť hlavy malo. Jedine ze si ich vypila rýchlo po sebe a neskôr večer. Alebo teda nie si vôbec zvyknutá na alkohol...

1ryba
18. aug 2023

Po 3 pivkách by som bola v delíriu. Takže áno, môže ťa bolieť hlava. Tiež ti možno pivo nerobí dobre. A iný drink by bol v poriadku.

autor
18. aug 2023

No ešte tam bol aj Gin a tónov jeden

autor
18. aug 2023

Som migrenicka preto asi ale bolesť riadna

viestta
18. aug 2023

Pri pozivani alkoholu sa zvysi mocenie, s mocom sa vyplavuju z tela mineraly, sodik, horcik, draslik, z toho na druhy den boli hlava.

nikha2809
18. aug 2023

Keby vypijem tri piva a Gin tonic tak by som si na druhý deň hlavu od bolesti asi odtrhla.Ja keď si dám dva deci vína tak ma druhý deň boli, darmo, už niesom mladica 😂

sense
18. aug 2023

Nedostatok nealko tekutín...

veselo_neveselo
18. aug 2023

To ti je celkom dost alkoholu, ked normalne nepijes. Mas normalne opicu 🙂
Mna neboli, lebo ja uz tolko nepijem, uz mi to za to nestoji...a ked tak, si vyberiem, bud pivo, alebo vini, alebo koktejly - ved miesacka je z toho vzdy najhorsia.

Aj koktejly nemiesam, ked s ginom tak gjnove, ked s rumom tak rumove,...a nie ze jeden taky druhy onaky - to su tie opice potom na druhyden aspon 4.

zuwa78
18. aug 2023

Mna hlava rozbolela uz pri prvom pive....alebo najneskor rano.....