Ahojte dievčatá. Som po cisárskom dva týždne. V poslednej dobe cca 4,5 dní má každý deň bolí hlava , mali ste to ? Sú to hormóny či čo ?
Ahoj,nemala si spinal?
@trgypadl ahoj áno mala, keď som ležala v nemocnici bola som zrejme nadopovana tam som bolestí nemala e od kedy som doma to je skoro každodenná bolesť
Po spinály byvaju casto bolesti hlavy,aj si nieco davas od bolesti?dolezity je aj dostatok tekutin, pripadne kofein
@trgypadl áno pijem veľa vody,kavu si dávam jednu za deň. Nechcem veľmi tabletky lebo to odsavam mliecko ale vcera som si už musela dať tabletku
Ked tak vyskusaj este jednu kavu navyse, lieky s paracetamolom mozes uzivat,keby bolo velmi zle obcas si mozes dat aj migrenal aj ked dojcis
Chod na neurologiu
Sice pred mnoho rokmi, kolegyna cisarskym rodila 2jicky. Potom strasna bolest hlavy a povedali jej, ze ved sa nemala 2hodiny vobec hybat, lebo bola znecitlivena...no ale neviem cim a to muselo odozniet. Len jej to zabudli povedat, ze nehyb sa.
2 tyzdne po cisarskom spinal s bolestami hlavy nema nic spolocne. Postpunkcne bolesti sa objavuju do 24h, su typicke viazane na polohu a take “ine”.
Skor unava, krcna chrbtica, dehydratacia atd. Som anesteziolog.
@tahomi ďakujem pekne za odpoveď. Na masáž krčnej môžem ísť asi nie ? Nemá to nič spoločné s cisárskym
@trgypadl lieky s paracetamolom su na bolesti hlavy na houby, skoro vobec nepomahaju, aspon nie na vacsinu boleti
@katulienkax houby nehouby aspon nejaka pomoc,ked pani dojci a nechce moc uzivat lieky
Mozu byt. Alebo aj unava, vycerpanie, ak malo chodis von, dehydratacia