Bolesť hlavy po celkovej anestéze

12. mar 2024

Ahojte baby. Som dva týždne po sekcii, celková anestézia. Strašne ma začala bolieť hlava pred par dnami a boli ma denne. Niekoľko krát. Niekedy to samo prejde,inokedy si dám paralen / novalgin. Je to nornlame aj po celkovej? Viem, že po spinale zvykne, ale ci ste to mali aj po celkovej, alebo treba hľadať príčinu a ísť k Dr? I keď, môj Dr dáva na všetko ibalgin a lieči, že nelieči 🙈ďakujem

aglaonema
12. mar 2024

Mala som už pár celkových anestézii, ale po jednej som si nevšimla, žeby ma po čase začala bolievat hlava 🤷🏼‍♀️ ak je splnené dostatočné vetranie a tekutiny, tak by som to riešila s Dr.

unicornlady
12. mar 2024

Ja som paradoxne mala silnú migrénu pred operáciou.
Keď som sa prebrala po anestézii, nebolelo ma nič. Ani ďalšie dni ma hlava nebolela.

martul
12. mar 2024

Mala som tak po operácii, pamätám si, že to trvalo dlho, ale prešlo tím presne to nepoviem koľko, už je to pár rokov, ale bolo to nepríjemné.

martinkatinka
12. mar 2024

Mala som 7 narkoz a po kazdej ma bolela hlava

1mata
12. mar 2024

Ahoj, ka som po sekcii v celkovej nemala bolesti, ale teraz som po operacii a strasnu migrenu som mala 2 dni po operacii + tocenie hlavy az mdloby. Po cca tyzdni to preslo.
Skus viac pit

macekovam
12. mar 2024

Mala som spinkal. Hlava nebolelo vôbec... Asi je problém niekde inde...najskôr v anesteziologovj.. Bohuzial

tahomi
12. mar 2024

Nie je chyba ani v anesteziologovi, ani anesteze. S takym casovym odstupom hladaj inu pricinu.

tanickalab
12. mar 2024

A nemyslíš že sú tie lieky čo si si dala na bolesť len slabé? Ja som mávala takto bolesti hlavy tiež často a mám odskúšaný Cetalgen, to máš ibuprofén+paracetamol takže je aj silnejší a zaberie mi tak za tých 30 minút a stačí mi ho si dať po tých 6 hodinách maximálne ak teda je treba.