Bolesť hlavy po botoxe

7. jún 2022

Ahojte, prosim neposte mi nenavistne komentare,radsej tuto diskusiu preskocte.
Chcela som sa spytat, ako ste to mali vy. Ja som vcera absolvovala prvykrat botox do cela a od vtedy ma boli hlava. Uz druhy den. Mali ste taketo priznaky tiez?
Diky

missdiva
7. jún 2022

Ano mala, je to vraj "normalne". Uz by som na botox nesla, hlavne ti z toho mozu ovisnut horne viecka co je tiez povazovane za "normalne".

martinka13
7. jún 2022

Nie nemala som to. A ak sa pichá s citom a robí to lekár, viečka Ti urcite neovisnu

missdiva
7. jún 2022

@martinka13 to nie je vobec pravda.

lija22
7. jún 2022

nenavistne komentare? no prepac. botox je naj bomba vec aka existuje. mam 2x za sebou ( celo, oci, glabela) hlava nebolela ani raz, ale tiez som citala, ze moze byt. to prejde. drzim palce nech si s vysledkom spokojna 😉

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
missdiva
7. jún 2022

@taynee klasika...
ja som bola v IEM u dr. Pallovej a neodporucam. Ani zadarmo.

martinka13
7. jún 2022

@missdiva no ja neklamem. Vravím z vlastnej skúsenosti.

missdiva
7. jún 2022

@martinka13 tak potom dobre vies, ze aj na top klinikach toto uvadzaju ako bezny vedlajsi ucinok. Nemusi sa to stat kazdemu ale moze niekomu a deje sa to velmi vela ludom.

monika_mt
7. jún 2022

Ano, hlava aj mna bolela velmi, ale len v den vpichnutia, druhy den uz nie.

autor
7. jún 2022

@missdiva aj ja som u nej bola. Zatial viecka nepadaju ale hlava ma boli jak hovado

missdiva
7. jún 2022

Ja som u nej mala velmi zlu skusenost aj s inym zakrokom.
Takze k nej uz nikdy na nic nepojdem.
Chystam sa k inej dr. s lepsimi referenciami ale botoxu sa uz dost bojim.
Drzim palce.

kornelies
7. jún 2022

Mala som. Dala som si tabletku od bolesti a viacej neriesila. Ved za krasu sa trpi, ci? 😉

martinka13
8. jún 2022

@missdiva mne ani mojom známym nie. Ale ved ja to nevylučujem. Len píšem svoje skúsenosti

martinka13
Autor odpoveď zmazal
Zobraz