Ahojte, prosim neposte mi nenavistne komentare,radsej tuto diskusiu preskocte.
Chcela som sa spytat, ako ste to mali vy. Ja som vcera absolvovala prvykrat botox do cela a od vtedy ma boli hlava. Uz druhy den. Mali ste taketo priznaky tiez?
Diky
Nie nemala som to. A ak sa pichá s citom a robí to lekár, viečka Ti urcite neovisnu
@martinka13 to nie je vobec pravda.
nenavistne komentare? no prepac. botox je naj bomba vec aka existuje. mam 2x za sebou ( celo, oci, glabela) hlava nebolela ani raz, ale tiez som citala, ze moze byt. to prejde. drzim palce nech si s vysledkom spokojna 😉
@missdiva no ja neklamem. Vravím z vlastnej skúsenosti.
@martinka13 tak potom dobre vies, ze aj na top klinikach toto uvadzaju ako bezny vedlajsi ucinok. Nemusi sa to stat kazdemu ale moze niekomu a deje sa to velmi vela ludom.
Ano, hlava aj mna bolela velmi, ale len v den vpichnutia, druhy den uz nie.
@missdiva aj ja som u nej bola. Zatial viecka nepadaju ale hlava ma boli jak hovado
Ja som u nej mala velmi zlu skusenost aj s inym zakrokom.
Takze k nej uz nikdy na nic nepojdem.
Chystam sa k inej dr. s lepsimi referenciami ale botoxu sa uz dost bojim.
Drzim palce.
Mala som. Dala som si tabletku od bolesti a viacej neriesila. Ved za krasu sa trpi, ci? 😉
@missdiva mne ani mojom známym nie. Ale ved ja to nevylučujem. Len píšem svoje skúsenosti
Ano mala, je to vraj "normalne". Uz by som na botox nesla, hlavne ti z toho mozu ovisnut horne viecka co je tiez povazovane za "normalne".