Bolesť hlavy na temene

matias123
1. jan 2022

Ahojte má niekdo skúsenosti s bolesťou hlavy na temene? Pichá ma v jednom mieste. Môže to byť od krčnej? Raz mi to začalo tak že v robote ked som sa zohol ma zacala boliet pri pohybe krku doľava . Alebo keď som si kýchol vtedy ma tam zabolelo. Teraz ma tam bolí ale nie už v takej miere. Ďakujem za odpovede.

srferreira
1. jan 2022

@matias123 a boli ta v krku? Akokeby ‘seknute’?

matias123
autor
1. jan 2022

@srferreira nie krk nebolí

srferreira
1. jan 2022

@matias123 tak potom neviem, ja som mala zaseknuty sval na krku, a odtial bolest vyrazala az do temena. Trvala, stala bolest. Nemohla som ani krkom pohnut bez toho aby to nebolo. To asi nebude tvoj problem.

lucienne6
30. mar 2023

@srferreira dobrý deň aj vám výstrelovala ta bolesť? Mne 1 deň strieľalo, a teraz už 2 dni bolesť Na dotyk viac a bez dotyku menej. Krk tvrdý a tiež boli na dotyk je mi z toho až na vracanie. Co vám pomohlo?

srferreira
30. mar 2023

@lucienne6 jemine vystrelovalo som myslela, ze umriem od bolesti. Ani porod ma tak nebolel. Dokopy som sa ani nemohla pohnut. Bola som v nemocnicni, kedze som kojila mi nemohli dat obstrek, ani neviem ci by mi pomohol. Neviem teda na Slovensku co davaju, ja som v UK a tu maju daco co ide do mlieka a nie je dobre pre dieta. Len som do seba pchala paracentamol. Nakoniec mi pomohol osteopath. Bola som u neho tri krat, dva krat za jeden tyzden, a potom este raz za dva, rozmasiroval mi to, dal mi acupuncture, a tak akokeby mi sekol krkom a tym svalom. Ja som sa mu tam pri tom normalne rozrevala ako male decko, od bolesti. Po prvom raze som bola taka ubolena, ale na druhy den uz som citila uvolnenie, ale bolest uplne presla az tak do mesiaca. A odporucil mi medzitym tie nahrievacie vankusiky, robia aj take co drzia 10h to som mala nonstop na bolavom mieste, cez noc, cez den.

lucienne6
30. mar 2023

@srferreira ja som bola predvčerom tiež u chiroraktika ale netrhal mi iba jemne zatlačil tie vysunuté stavce a zajtra idem zase. Vravel ze to sa na 1x nedá urobiť lebo ze katastrofálny stav. Ja tiež kojím... Práve preto sa mi to podľa mňa stalo, v noci som asi nejak zaspala pokrutena pri kojeni a ráno ma pichalo neskutočne fakt ze jedna z najhorších bolestí. Vždy som až zamrzla.... Teraz ma tam boli to miesto akoby mi stále niekto ťahal vlasy a dral kožu na hlave.... Presne toto miesto ako na foto a cítim rameno aj lopatku... Ale to mi nevadí tak ako tie výstrely do hlavy z ničoho nič.... :(