Ahojte. Mate niekto skúsenosť o bolesťou hlavy na jednej strane, u mňa konkrétne na pravej strane na čele nad okom a nad obocim. Boli ma hlava od rána do večera, žiadne analgetika nezaberajú. Bola som na ocnom, tam je všetko ok, chodím neurologicke, podľa nej je to zo stresu. Už naozaj neviem co mam robiť. Bolieva ma aj krk a medzi lopatkami. Začala som aj cvičiť cviky, čo mi dala neurologicka, ale nepomaha nič. Ďakujem za každý názor.
@lenkamatkova mňa to boli každý deň od rána do večera pokiaľ nezaspim😑nie je to silná bolesť ale je to strašne nepríjemné a aj na psychiku😑fakt neviem co budem robit
@eruska17 mozno by si mala zajst k ortopedovi. Mozes to mat z krcnej chrbtice. Ak by to bola pravda, tak musis mat cielene rehabilitacne cviky na uvolnenie a spazmy. Skus si nechat predpisat magnosolv 1x denne (rano) a k tomu 2x denne guajacuran (obed a vecer). Mna takto bolela hlava pol roka, a brnela mi brada - a toto mi pomohlo. Uvolnili sa mi svaly a prestalo to.
@eruska17 u mňa je to tak ze ono to nie je stala bolest ale sem tam take popichavanie na pravej strane kolo oka a celo neviem to ani opísať nemôžem sa sústrediť nic ma nebaví pride mi uz aj ze ako náhle na to pomyslím začne to ked nemyslím prestane na chvilku zajtra idem na neurologiu chcem nejakú magneticku hlavy alebo ja neviem
@blableblu ja mam teraz to iste, uz asi 2tyzdne. Bolest hlavy len na pravej strane.
Zacalo to uchom, potom vsetky zuby na pravej strane a teraz taka bolest v spankovej oblasti a vzadu jak je krcna chrbtica ze dovidenia. Som uz zufala. Mam 3 mesacnu malinku, ktoru kojim, cize na bolest jedine paralen aj to len ked to uz je fakt k nevydrzaniu.
V tejto situacii ist riesit doktorov je katastrofa. Nema mi kto malinku postrazit a s nou vybavovat nieco cele doobedie je nemyslitelne.
Uz neviem co mam robit, mam chut plakat a kricat zaroven.
Je to strasny pocit, ze si neviem pomoct a na druhej strane co ak mi nieco je a budem musiet prestat kojit. Tak velmi by som chcela kojit kym sa mi bude dat, je to to najlepsie pre malu.
Tak teraz si mozem vybrat, bud budem trpiet ja alebo malinka 😞
@bubka226 no tak ja som chodila na neurologiu poslala ma aj na ct mozgu vsetko ok chvala bohu ,potom som šla na kontrolu dala mi po dva krát odbtrek ,po obstreku zrazu nie bolest hlavy ale strašná bolest krku nemohla som sa ani otočiť na posteli ,potom ešte nejaký týždeň aj viac ma bolela hlava na tej jednej strane ale niekedy aj cela ,a zrazu to nejako preslo davala som si aj flector naplaste ,a užívala gvajakuran a aflamil na predpis a po nekonečných dlhých dňoch to preslo ,lenže ja som bola aj operovana na krcnu v 2018 rok
Hm a to ťa takto bolí stále, akože celé dni alebo len raz za čas? Mňa takto bolí hlava na jednej strane a okolo oka keď mám migrénu. Vtedy mi nezaberie nič iba lieky na to určené. V lekárni zoženieš aj voľno predajné, je to doslova vykúpenie. Migréna je najhoršia bolesť akú poznám 😔
To čo opisuješ mi fakt príde ako migréna až ma zaráža že to lekárov nenapadlo.