Bolesť hlavy. Ako sa prinútiť piť vodu?

zarka2020
5. jún 2020

Ahoj baby.. Prosím vás, ako sa mam prinutit piť vodu? Často ma bolieva hlava (nie je to migréna) chodím aj na neurológiu... Ale ja strašne málo vody pijem... Niekedy za deň nedám ani pol litra.. Teraz ma už dva dni boli hlava, nemohol ani brufen(ten pomôže vždy) 🤨 nervózna som keď ma dlhšie boli hlava ako pár hodín.... Ach božee

smejko25
5. jún 2020

@zarka2020 ja osobne mam svoju 1,5L flasu z ktorej pijem vodu 🙂 tak si viem odsledovat kolko vody cez den vypijem 🙂
+ by som si na tvojom mieste dala aj upomienky do mobilu

zarka2020
autor
5. jún 2020

@smejko25 ďakujem..skúsim nastaviť to upozornenie 😑

83bambulka83
5. jún 2020

Tak ako píše @zarka2020, najlepšie je mat vodu v nejakej flaske alebo dzbane že si to odsledujes. Ja mám na linke cely deň jeden 3dcl pohár a hocikedy sa idem napiť. Ja s tým zase nemám problém, ja pijem jak ťava, nasavam a nasavam 😁 keď ku niekomu pridem, tak si hneď pýtam pohár vody, keď idem s malým von tak si kúpim 1,5l minerálky a za 2 hodiny vypijem 🙃

ovaaa
5. jún 2020

Kazdu hodinu vypi 2- 3 dc vody.Takto ma telo pocas celeho dna prijem tekutin a nestane sa, ze jednu hodinu nieco vypijes a dalsie styri nie. Jednoducho pi a nerzmyslaj, ze necitis smad. Nadstav si upozornenie v mobile.Vodu maj vzdy pri sebe, cistu mozes doplnat kedykolvek. Kazde rano, vypijem na lacno 1/2 litra cistej odstatej vody s citronom a stravu prijmem az po hodine, nastartuje to metabolizmus. Potom striedam cistu vodu s cajom a kludne si dam aj kavu.

krisbar
5. jún 2020

Velmi jednoducho. Predstav si, ze ti vypovie jedna oblicka, potom druha, ostanes na invalidnom a cely tvoj zivot sa zuzi na to ze kazdy druhy den riesis ako sa dostanes na dialyzu a cakas na transplant.
Nechapem vas zeny! Ste zdrave a nevazite si co mate. A to uz ti telo pomaly dava signaly, ze to takto nechce a mas s tym nieco robit.
Fakt si nevies vedla seba v praci postavit 1,5l flasu a tu postupne vypit?

marca12
5. jún 2020

To si len musis osvojit zvyk napit sa vody,inak to nejde. Naucit sa to. A bolesti hlavy mozes mat aj zo zmien pocasia,ked ta teraz uz dva dni boli,bola zmena.

zuzanka.zuzu
5. jún 2020

@zarka2020 ráno a večer vždy 3dcl pohár vody, či mi chutí alebo nie (a niekdy veru aj nie) toto ešte nikdy nikomu neublížilo. ďalší vždy bez obedom (trošku aj zasýti). už teraz je to takmer 1l. zvyšný liter sa počas dňa nazbiera - pijem čaj, ovocné šťavy zmiešam s vodou, polievka... moja mamka to od prechodu rieši tak, že vždy o celej si dá 2dcl pohár vody alebo čaju, podľa toho ako stíha alebo kde sa nachádza. mne by asi šiblo, ale vraj sa to dá naučiť a zvyknúť si. lebo inak aj nás bolí hlava.

siska012
5. jún 2020

Som na tom podobne... Vypijem tak pol litra denne a cítim sa proste plná vody, no snažím sa premôcť každý deň a vypiť aspoň 1,5 l... Keď je teplo to nieje až taky problém ale normálne nehrozí :/

smejko25
5. jún 2020

@83bambulka83 ja som tiez mala tak pohar ale stratila som prehlad kolko som uz vypila 😁 zato som si zaviedla flasu 😁

sunny8
5. jún 2020

Ťažko poradiť .. ani mne to veľmi nejde. Niekedy mi to dlhšie funguje ale pijem len čaj alebo Caro .. nemam rada chuť čistej vody napína ma. Či piješ malo zistíš keď máš úplne žltý moc. Nemám ho taký takže mi asi také pitie stačí a toho dám cez liter. Ráno si urobím 3dcl Caro namiesto kávy pijem snažím sa kávu vynechať a zalejeme si pol litra čaju a toto doobedu vypijem a poobede len minerálku nejakú.

mimika21
5. jún 2020

najlepšie je postavit fľašu s vodou na viditeľné miesto a keď idem okolo tak sa vždy napijem...