Bolesť hlavy a stuhnutý krk

26. jan 2024

Dobrý deň,
Približne tri týždne mám bolesť hlavy ( pichava), plus dva dni mám stuhnuty krk. Prácu mám aj sedavu, ale veľa km najazdim, čiže zas sedím v aute. K neurológovi sa dostanem o mesiac...viete mi poradiť čo by to mohlo byť?

telusikk
26. jan 2024

tiež som toto mávala zo sedavej roboty. tomu sa jednoducho nedá vyhnúť. aj som sa zvykla ponaťahovať priebežne, ale aj tak ma všetko potom navečer bolelo. Revitanerv strong mi výrazne pomohol inak 👍 aj viacej cvičievam, to už je taká moja prevencia táto dvojkombinácia 😀

tajfa
26. jan 2024

Ja som s tym bola u neurologicky. Najprv som pocitovala len denne bolest hlavy. Krk sa pridal az neskor. Mam stuhnuty a aj mi v nom dost praska. O dva tyzdne ma caka magneticka rezonancia hlavy a krcnej chrbtice. Zatial som uzivala lieky od bolesti obcas, guajacuran a magnezium. Krk som si masirovala s mastickou od alpy. Cvicim treti tyzden a az teraz pocitujem nejake zlepsenie. Zrejme mi predpisu aj rehabilitacie.

tanickalab
29. jan 2024

Môže to ísť aj od chrbtice, prípadne zlé návyky držania tela a potom to už ide jedna radosť, viem o tom svoje. Spravilo to až pravidelné cvičenie, ale keď som mala bolesti, tak to som si musela šupnúť cetalgen, aby sa mi uľavilo, aby som si vydýchla. A teraz cvičím denne.