Dobrý deň..tak 5 rokov som nebola u zubára mam fóbiu detstvo.. vidím že mam pokazenu sedmičku a aj osmička už je do siva. Posledny polrok ma boli hlava často na tej strane kde pokazene zuby ale len vzadu ma boli hlava akoby v jednom bode a za uchom ta kost aj ucho mam citlive boli ma a aj ked dya dotknem hlavy na tom mieste tak pocitim neprijemnu bolest. Zažili ste to už?
Áno, môže to byť zo zubov. Ja som tak prišla o dolnú 6. Pol roka bolesti hlavy, vyšetrenia u neurológa, CT hlavy, RTG, rehabilitácie, očné, ORL a nič sa nezistilo. Až som jedného dňa opuchla. RTG zubov ukázalo, že mám zhnity koreň, ktorý mi siahal až do kostí na brade. Vytiahli mi ho a bolesť prestala.
Odporúčam najskôr všetky vyšetrenia a až tak zubára.
Len v mojom prípade zub na vonok vyzeral zdravy
nie, ja sa o zuby staram
Môže to byť zo zubov. Ries to,aby ten problém neprešiel do väčších problémov. Z osmičky bývajú veľké bolesti sánky, ucha aj hlavy.
ano moze to byt zo zubov.
Infekcia zuba je infekcia ako každá iná, keby ti hnil nos, tiež by si to ignorovala? Zápal za môže šíriť do kostíli alebo krvou dalej.Skus si pohľadať, čo je to fokalna infekcia a rýchlo budeš hľadať odborníka. Čím viac to budeš odkladať, tým vyššia bude aj cena. Treba nájsť niekoho s dobrým odporúčaním, citlivého, neboj sa, oni vedia,
Že ľudia majú rešpekt a strach. Treba sa bavit narovinu
A priznať zanedbanie. Ošetrenie po anestézii ani nemusíš cítiť.
@adrian0070 asi po 5-6 dňoch. Ale nebolo to 100% len kvôli extrakcii ale z dôvodu, že už mi 2x zub spôsobil zápal trojklanneho nervu.
@adrian0070 áno mala, neviem asi to prešlo cca v čase keď som začala jesť