Bolesť hlavy a malátnosť

vanda323
16. jan 2022

Dievčatá, dnes mám zvláštny deň. Povedala som si že už sa nebudem kontrolovať no mám pocit že som v neustálom strese. Snažím sa pracovať na sebe no stále mám také vtierave myšlienky typu čo ak máš vysoký tlak. Čo ak to čo ak tamto čo ak hento....ale dnes som asi zabudla užiť tabletku na krvinky a neviem či z toho aké som taká ako keby malatna. Hlava sa mi motá občas ma bolí na temene alebo vzadu. Ale tlak mám vďaka Bohu ok. Aj tak ako keby hore dvihnúť hlavu nemôžem hneď sa mi začne motať, a ako keby na zvracanie. Bojím sa. Ale čo mi pomôže strach. Nič však. Som zo seba zúfalá , potom si poviem že si nič nebudem nahovárať veď som predsa tehotna a v tehotenstve sa nemusím každý deň cítiť úplne konfortne...však?
Akurát včera ma ešte ďalej napadlo že som chcela mať veľkú rodinu detičky a asi som precenila svoju silu. Mám pocit že to somnou ide zo dňa na deň horšie....ako ďalej? Zbláznila som sa? Prejde to?

luccija
16. jan 2022

@vanda323 nech Ti muž dobre pomasiruje krk drž sa!už nech porodis bude to lepšie.Kolko ešte?

vanda323
autor
16. jan 2022

@luccija Poviem mu, on je úplne zlatý. Ešte že ho mám. Ale tiež mu už nechcem hovoriť úplne všetko vieš, aj keď to nedá na javo mám pocit že ma má už občas až až ....
Mamka mi vravela že minule keď bol u nej na kávu a fajčil na balkóne že plakal že už nevie ako mi pomôcť...
Do pôrodu ešte cca 2 týždne mala by som mať ten cisár...len sa ho bojim. A bojím sa aj dieťaťa. Celé tehotenstvo dom sa tešila objednávala veci nakupovala ...a teraz mám taký skrat že poviem že chcem rodiť anonymne nechať ho tam .....ach som už úplne mimo

mogaa
16. jan 2022

@vanda323 nuž tehotenstvo nie je choroba.....takže sa prestaň toľko sledovať, točenie hlavy je bežné či si tehotná alebo nie.....

vanda323
autor
16. jan 2022

@mogaa Ano. Len mňa také veci vystrašia lebo mňa nikdy hlava nebolieva vies....a cítim sa taká Malatna

luccija
16. jan 2022

@vanda323 tak si daj veľa vody vyloz nohy a oddychuj.Rodila si 3x to zvládneš.Tak ako si sa bála covidu a zvládla si ho ako tehotná na 1.
Máš nadváhu si tehotná koho by nebol krk?chodíš aj von či musíš byť iba doma?

bmuller
16. jan 2022

@vanda323 urcite nie si malatna z toho, ze si zabudla dnes uzit tabletku na krvinky, tie sa ti nevytvoria ani neubudnu za den, treba tie tabletky uzivat priebezne (asi ti odporucil lekar kvoli malokrvnosti). z tlaku to moze byt, tak si ho pre istotu odmeraj.

vanda323
autor
16. jan 2022

@bmuller Merala som. 131/65 . To je ok nie?

vanda323
autor
16. jan 2022

@luccija Viac menej musím byť doma. Ale občas idem tak pred cinziak aspoň po rovinke sa prejsť aj dnes som bola...na 20 minút....a ďakujem za povzbudenie. Snáď to porodim už konečne prejde

bmuller
16. jan 2022

@vanda323 tak ten spodny tlak je trochu nizsi, ale nic strasne. ako ti pise luccija, skus sa nestresovat, dodrzuj pitny rezim, oddychuj... pre bezpecnost nerob prudke pohyby (postavenie, otocenie), lebo to aj zdraveho zvykne zamotat. aj tie prechadzky na rozprudenie krvi su dobry napad 🙂

vanda323
autor
16. jan 2022

@bmuller Celý deň som dnes nejaká Malatna nesvoja....hádam aj Boh dá sa z toho vyspím a ráno bude lepšie

bmuller
17. jan 2022

@vanda323 urcite ti bude lepsie. drzim palce 🍀