Bolesť hlavy a krčnej chrbtice

kobylka002
18. nov 2024

Ahojte potrebovala by som poradiť ,som v 16tt a už niekoľko dní nepretržite mám bolesti hlavy ale v takom rozsahu že už to nedávam tá bolesť je bodava pulzujuca vystrelujúca od krčnej chrbtice do celej hlavy najviac v oblasti čela.Skusila som aj nejaké cviky na krčnú chrbticu ak je to stoho,obklady teplé studené ,sem tam parelen ale nič nezaberá.Mavala som predtým kým som nebola tehotná migrény a bolesti krčnej chrbtice kedy som absolvovala aj rehabilitácie a na istý čas mi to pomohlo ,do teraz čo je do 4mesiaca som nemala migrény ani bolesť krčnej,predtým som užívala na to lieky na predpis samozrejme som ich vysadila kvôli bábätku.obcas ma hlava bolela prišla migréna ale dalo sa to no posledné týždne je to už na nevydržanie.neprezite ma bolí a nič nezaberá.Mala by som to riešiť ako nejaký problém v rámci tehu s gynekológom alebo zájsť Rovno k mojej všeobecnej lekárke.Aj keď teda neviem čo v tomto prípade mi dajú keďže veľa liekov nemôžem zrejme ani tie rehabilitácie.Za každú radu typ vopred ďakujem

jomarch
Včera o 08:55

nemas vo svojom okoli zariadenie, kde sa zaoberaju gyn.fyziterapiou? zvyknu tam riesit aj tehotne a teda by ti mohli urobit teh.masaz. krcna sa masirovat moze pokial viem. mohli by ti to pouvolnovat.