Bolesť hlavy 5 mesiacov po cisárskom

paulafabryova
28. feb 2021

Ahojte, máte prosím skúsenosť 5 mesiac som po cisárskom a veľmi ma začala bolieť chrbtica posledný mesiac občas mi ta bolesť ide aj do rúk a posledný týždeň hlava. Take tlaky.. no hrôza.. môže to byt zo spinalu ? Prosím čo pomáha? ( kojím ) za každú radu ďakujem.

pininka1
28. feb 2021

No zial ja to mam od prveho spinalu dodnes a to uz je skoro 10 rokov. Najprv som to nepripisovala tomu hlavne hlava ma bolela casto aj predtym, ale ta chrbtica je cim dalej tym horsie. Chystam sa uz na ctcko.

paulafabryova
autor
28. feb 2021

@pininka1 a mavate aj take tlaky v hlave ? Ja to mám týždeň vkuse.. čo Vám prosím pomáha ? Len mna ta chrbtica začala bolieť 2 mesiace po .. bolela aj ma pred pôrodom no nie takto.. spinal na 3 krát sa trafila .. 😏 myslím že to mám z toho len neviem prečo to takto neskoršie sa prejavilo

luccija
28. feb 2021

@paulafabryova bolesť od chrbtice spazmy..dobre sa ponatahuj,natri sa niečím na masírovanie toto mávam často

pininka1
28. feb 2021

@paulafabryova aj mne sa tak triafali. No ked je velmi zle davam si tabletku od bolesti,ked som kojila len paralen. Urcite sa treba pytat k neurologicke ak to nebude lepsie

paulafabryova
autor
28. feb 2021

@luccija mavate take tlaky v hlave? Čo Vám prosím pomáha ? Je to hrôza už týždeň vkuse.. myslite si že to môže byt zo spinalu ?