Ahojte, máte prosím skúsenosť 5 mesiac som po cisárskom a veľmi ma začala bolieť chrbtica posledný mesiac občas mi ta bolesť ide aj do rúk a posledný týždeň hlava. Take tlaky.. no hrôza.. môže to byt zo spinalu ? Prosím čo pomáha? ( kojím ) za každú radu ďakujem.
@pininka1 a mavate aj take tlaky v hlave ? Ja to mám týždeň vkuse.. čo Vám prosím pomáha ? Len mna ta chrbtica začala bolieť 2 mesiace po .. bolela aj ma pred pôrodom no nie takto.. spinal na 3 krát sa trafila .. 😏 myslím že to mám z toho len neviem prečo to takto neskoršie sa prejavilo
@paulafabryova bolesť od chrbtice spazmy..dobre sa ponatahuj,natri sa niečím na masírovanie toto mávam často
@paulafabryova aj mne sa tak triafali. No ked je velmi zle davam si tabletku od bolesti,ked som kojila len paralen. Urcite sa treba pytat k neurologicke ak to nebude lepsie
@luccija mavate take tlaky v hlave? Čo Vám prosím pomáha ? Je to hrôza už týždeň vkuse.. myslite si že to môže byt zo spinalu ?
No zial ja to mam od prveho spinalu dodnes a to uz je skoro 10 rokov. Najprv som to nepripisovala tomu hlavne hlava ma bolela casto aj predtym, ale ta chrbtica je cim dalej tym horsie. Chystam sa uz na ctcko.