Dievčatá aj Vás tak pobolieva hlava?Neviete čo je dobré na bolesť hlavy???
@mimsy skus dodrziavat pitny rezim,mne to velmi pomohlo...a dostatok spanku 😉 ..alebo mozno zapal dutin..ja som ho mala dlho predlho a nijako navonok sa to neprejavovalo,zistila mi to zubarka pri rontgene a poslala na ORL..
@mimsy hlava môže bolieť z krčnej chrbtice, vtedy je dobré cvičiť a posilniť chrbtové svalstvo. Tiež to môže byť z nedostatku tekutín. Treba piť čistú vodu. Nedostatkom vody sa tiež znižuje tlak. Tiež ťa môže bolieť od žalúdka, ak máš nejaký zápal a niečo zješ, môže to spôsobovať bolesť hlavy. No alebo migréna. Migréna je silná bolesť hlavy, máš pocity na zvracanie, malátnosť a vadí ti svetlo...Alebo ak ťa bolí len na jednom mieste a stále, tak to treba prešetriť.
Takže niečo z toho. Dočasne je dobrý ibalgin. Je protizápalový, takže ak je niekde zápal, troška to potlačí. Ale ak máš bolesti dlhodobo, je dobré to spomenúť doktorovi.
@mimsy ahoj... aj mna dosť bolieva hlava.... už som bola aj na všetkým možných vyšetreniach, ale v šade mi povedali to isté: že mám všetko v poriadku tak nevedia s čoho to je 😒 niekedy je taká silná, že tabletky bez receptu mi len stlmili bolesť, ale tak fungovať 4 dni nebolo bohvie čo ☹ Tak som nakoniec išla ku mojej doktorke ktorá mi predpísala silnejšie lieky od bolesti a tie mi zatial zaberajú... ale musím sa zas odhodla isť na dalšie vyšetrenia 😝 ak ťa to bolí dlho tak by si mala isť pre istotu ku doktorke....
panadol ultra sumivy rapid, dva ks rozpustit v 1,5 dc vody..zarucene pomoze
mne na bolest hlavy pomaha dostatok tekutin a potieranie spankov olejcekom31 z justu.
@mimsy ...bolest hlavy ak odmyslim prichadzajucu virozu sposobuje u dievcat nedostatok...dasa tomu povedat aj zanedbany sex....a co pomaha v boji proti tejto bolesti?...jednoznacne to co najviac chyba...potom cerstvy vzduch...moze to byt dieta...a ak nic nepomaha, tak tabletka..napr..ibalgyn
@mimsy ...to nie je spravne riesenie..lebo potom sa tu budes stazovat ako to tu poniektore pisu, ze im muz doma nepomaha, neperie, nevari...skor by si ten nedostatok tvojho stradania vylepsil tym, ze ti kupi venusine gulicky.. 😀 ...moja znama si ich nevie vynachvalit...pobehuje z kuchyne do kupelne...vari..upratuje..a cim viac doma pracuje, tym viac sa usmieva a po prichode muza je stale usmiata, rozradostena a co je dolezite..aj urobena a to niekolko x...Ale jemu to aj tak nepomohlo..isla na sluzobku z prace na tyzden...a on ked sa v piatok vratila , tak si so sebou priniesla...no nechci vediet co... 😀 ..on sa nakoniec dozvedel, ze ani na sl. ceste nebola, ale v jednom dome..v TN kde sa pelesila s chlapcami inej pleti...Ale uz je stastne rozvedeny.. 😀 ..len ju vraj napriek tomu palit a stipat kukunda neprestala, ale on je konecne stastny a spokojny... 😀 ..a to je predsa najdolezitejsie..nie?
@ajkapajka1 už ma neboli ale na to vyšetrenie by som isla,mi pošleš čislo?
@mimsy Mňa bolí dosť často hlava. Zaberá mi a to rýchlo Nalgesin a Panadol Ultra . Také ako Paralen , Ibalgin , Mig 400 ,som už vylúčila.A minule som prechladla, mala som strašnú nádchu a bolelo ma hrdlo. Za 4 dni ma vyliečil Panadol Grip Plus. 🙂