Bolesť hlava, teplota a zimnica

kyruska
16. mar 2024

Ahojte, treti den mam dost silnu bolest hlavy, po celom obvode, od cela az dozadu ku krku. Mam mierne teploty a zimnicu, bolest svalov, po lieku sa vypotim a je chvilu dobre… Neboli ma vobec hrdlo, nekaslem, nesoplim… covid a chripka A+B test je negativny. Stretli ste sa s niecim takym? Som z toho znechutena, neviem normalne fungovat😓

viestta
16. mar 2024

Okrem kovidu a chripky je este kopa inych viroz. Pri miernych teplotach netreba nic ine len vitaminy, vela tekutin a kludovy rezim. Telo si s tym musi poradit a jednou z metod ako bojuje s infekciou je teplota. Do 38,5 ju netreba nijak zrazat

kyruska
autor
16. mar 2024

@viestta ano viem a dakujem… liek si davam skor na bolest hlavy, je fakt silna

katarinazh
16. mar 2024

Ahoj, vyzerá že máme doma to isté, len bolesť hlavy, únava a teplota u dcéry, zatiaľ do 38,5. Pred mesiacom mala riadnu chripku. Prosím ťa od kedy máš teploty?

kyruska
autor
16. mar 2024

@katarinazh vies co, popravde som si ju ani nemerala, len ju citim na sebe a zimnicu mam, kym sa nevypotim. Trva to od stredy vecera.

katarinazh
16. mar 2024

@kyruska ďakujem, a ešte sa chcem opýtať na ten test na chrípku, naposledy keď som u nás v lekárni pýtala tak mi povedali že taký nemajú 🙈. Prosím ťa ako sa volá ten test.

kyruska
autor
16. mar 2024

@katarinazh tento som si robila

katarinazh
17. mar 2024

@kyruska ďakujem