Bolesť chrbtice a tlak na hrudi

98luk4s
23. aug 2024

Dobry deň chcem sa spytať či tu mal niekto problemy podobne môjmu…mam problemy s krčnou a hrudnou chrbticou neustale bolesti hlavy tlak na hrudi a podobne…akurat to ze sem tam mam len taky tlak v chrbate ktory sa presuva raz hrudna raz krcna a koniec koncov aj križe…len problem je ten ze keď mi to takto beha tak mi ostane zle nohy mam uplne jak omačku je mi proste ako keby na odpadnutie…ešte taka vec liečim sa na panicku poruvhu tak neviem či to moze byt z toho…ak sa niekto najde prosim napište mi lebo už som z toho zúfalý

markusrasford
23. aug 2024

@98luk4s smer lekár nič iné ti nepomôže

simca06022011
23. aug 2024

ked mas problemy s chrbticou, co proti tomu robis? cvicis? dbas na drzanie tela atd?

siegi
23. aug 2024

@98luk4s ja som teraz pomaly 3 tyzdne prelezala presedela kvoli zraneniu nohy a zacala som pred par dnami opat cvicit co mam od fyzioterapeutky. Kazdy den mi je zle, pride na mna slabost prebehne mraz po chbrte ziez mam pocit ze odpadnem. Ale viem ze to mam z chrbtice lebo som to mala aj ked som zacinala cvicit. Pokial este nemas vysetreny chrbat odporucam aby sa ti na to niekto pozrel alebo rovno chod za sukromnym fyzio aby ta naucil cvicit. Chrbtica nie je sranda

98luk4s
autor
23. aug 2024

Zdravim tak ešte raz bol som aj na mri a ct…mam tam nejake chrupavky zle či čo to aspoň mi to takto bolo vysvetlene…cvičim ako cvicim no 😏 ale chcel som vedieť či sa niečo podobne deje aj niekomu inemu

lilizzachy
23. aug 2024

@98luk4s treba ísť na rehabilitaciu