Už pár dni má boli chrbtica + na hrudi včera mi rýchlo bilo srdce môže to byt z krčnej chrbtice a stuhnutého svalstva ? Momentálne som len doma práca z PC doma :/ sedím ležím celé dni môže to byt z toho ?
@siegi ahoj toto presne mavam pocas dna vecer a rabo hlavne to jemne busenie aj v rebrach nerovove kopanie cvicenie plus horuca vana zatial... idem aj do lekara na ekg som bol vsetko ok ... pracujem v sklade vela ukladania na paletu plus zle drzanie tela potom doma sedenie za pc as to bude ta hrudna stuhnuta moc ...mozes mi prosim ta poradit co extra alebo ako dlho to mozem mat ked cvicim mam masaze od marca alebo aprila chcem zacat plavat a plus sauna
@mirkava Ahoj, ja mávam búšenie z ničoho nič v noci každé 2-3 týždne sa mi to opakuje. Veľmi vysoký pulz mám už som si raz kvôli tomu volala aj sanitku. Echo srdca mi robil kardiológ ešte minulý rok v novembri a všetko bolo ok. Dokonca už asi tak tri mesiace mám dosť často extrasystoly, preskakovanie. Neviem si už rady z čoho to môže byť. Mám zlé držanie tela, stále som zhrbená ci to nemôže súvisieť s chrbticou.
@maja132015 ahoj, chod na vyšetrenie... bolo by dobre nasadiť holter
Aj ja sa pridavam strsne ma boli chrbtica a mala som uz aj sono srdca a aj ekg este cakam holter visletki casto mavam preskakovanie srdca chcela bi s9m sa spitat ci niekto mava take priznaki a z coho je to preskakovanie srdiecka
@llenka014 ano moze.... mam presne to iste.... boli sval pri chrbtici a prechadza to do hrude. Mastit woltarenom a ked to povoli zacat cvicit, natahovat svaly na chrbate. Jóga je výborná 👍