Bolesť chrbta v krížovej oblasti

4. okt 2023

Dobrý deň. Mám 25 rokov a posledné asi 3 roky sa mi stáva, že ma v zime začne bolieť chrbát, najmä krîžová oblasť. Je to taká tupá bolesť, ale predsa niekedy silná, že sa neviem zohnúť, no chodiť ako tak dokážem. Nechodím v zime s odhaleným chrbtom. Stále sa obliekam hrubšie. Akonáhle príde jar/leto a oteplí sa, je to takmer preč. Z času na čas to zabolí aj vtedy (na pravej strane), pri predklone, no za pár hodín to zmizne.

lienoccka85
4. okt 2023

Vyskusaj teraz cez zimu chodit cvicit. Alebo doma cvic pilates, jogu, na chrbat, to ti pomoze. Plus ked budes mat bolest intenzivnu, tak to si skus Cetalgen, ten dokaze dobre aj taketo bolesti utlmit. A pozor na prechladnutie.

odesi
6. okt 2023

Mna v zime tak klby zvyknu bolievat castejsie. To proste je zmena a kazde telo na nu reaguje inak. Hlavne dostatok pohybu aby si mala aj v zime, vtedy aspon mne sa osvedcilo, ze tie bolesti potom nie su take.

timetotime
13. okt 2023

mna bolieval chrbat pravidelne, ale mamina mi odporucila Revitanerv Strong. plus som sa konecne rozhybala (dovtedy som bola totalne leniva a pohodlna) a teraz uz tie bolesti absolutne nemavam.