Ahojte ženy, chcela som sa spýtať či niektora z vás mala podobnú bolesť chrbta ako ja. Jeden večer som si šľa ľahnuť a rozbolelo ma medzi lopatkami, nevedela som si násť polohu. Nakoniec som si našla polohu na boku. Na druhý deň ta bolesť postupne odznievala nižšie a bola miernejšia. Prešlo to. Váhala som, že pojedm ku lékárke ale prešlo totak som to nechala tak. Ob deň ma boleli kríže. A teraz je piatok večer a slaba bolesť na chrbte sa hlási. Neprechádza do končatin, jedine ramená a bolesť medzi lopatkami. Dnes mi troch aj zvonilo v ušiach, ale to asi z toho počasia. Mám malú dcerku, váži už okolo10,5 kg. Môže to byť preťaženie keď ju sem tam dvyhnem.? Čítala som tu v iných diskusiach niečo o žlčniku. Dúfam, že to nie je to. Prosím radu.
@zuzi0911 Ďakujem.
@rozmarin17 Bolesť medzi lopatkami môže byť skôr žlčník, žlčníkové kamene...a kríže z preťaženia alebo dávaj si pozor, teraz v lete keď spíš pri otvorenom okne, aby ti neprechladli, lebo to je bolesť jak sviňa potom.
@akecheta no neviem neviem,ak by to pretrvavalo tak idem k rehabilitacnemu lekárovi a nech mi dá cviky na to,po rengene budeš múdrejšia, či nemáš obrete stavce napríklad...
@carrot_apple jasné, veď to môže byť kľudne aj skolióza..alebo krčná chrbtica, ja som vychádzala z toho, že bolesti cíti prevažne medzi lopatkami.
problem je že raz su to lopatky a neskôr to preskočí na kríže...pri otvorenom okne nespím
rengen by som nechcela, snažime sa s manželom o babo
v pondelok by sme mali isť s rodinou na dovolenku na jednu chatu, ale ja mám v hlave jedine svoj chrbát a obavy aby to nebol žlčnik,... počula som, že by to mala byť bolesť v pravej časti brucha a mňa to tam ani neboli len sem-tam pichne...mama tvrdí, že je to z chrbtice a že mi vystreluje bolesť z chrbta
tak či onak, v pondelok sa chystám ku lekárke, len mám strach
@rozmarin17 medzi lopatkami tam kde je podprda ano je to jeden z priznakov rakoviny pankreasu ale skor verim tomu ze si jeden z 90percent pripadov ked ide o svalovy disbalanc. bolestou medzi lopatkami sa prejavuju zablokovane rebra. dobry fyzioterpeut to odstrani cez hrud. skus suche teplo. skus kapsaicinovu naplast z lekarne. skus si oar zakladnych cvikov na chrbticu. lah na zemi na podlozke a nohy vylozene na gauc v 90 stupnovom uhle. pozicia macka. ja ti radim ist k fyzioterapeutovi. velmi ti drzim palce
Bolesť sa mi už prochu presúva na pravú stranu a začína vystreľovať do pravej ruky..rodina ma presviedča, že nemám ísť ku dotorke, ale kludne počkať ešte týždeň ale mne sa to nezdá..čo by ste robili na mojom mieste?
Bola som u lekarky a tá mi odporučala na chrbát canesten gel a tabletky milgama n. Ono to aj omáhalo ale akonáhle som to trošku prestala brať a bolesť sa vrátila ale iba na pravu sranú a niekedy mi vystreľuje do pravej ruky..... A dens samozrejme je piazoka mne sa trochu ozýva mierny tlak za pravým uchom... Myslite že je to z chrbtice?
prepačte za preklepy
@rozmarin17 dobrý deň ako ste prosím dopadli? Tiež mam problém už asi 2 mesiace bolesť medzi lopatkami a krizov strieda sa to. Mal som odbery a aj sono a vraj ok podľa výsledkov. Ďakujem za odpoveď.
@rozmarin17 ahoj prosim ako si to vyriešila? Mam toto iste uz vyse 3 mesiacov. Vysetrenia porobene ale pricina nezmama.
Samozrejme, že moze ísť o preťaženie. Dávaj si zatiaľ dorsiflex, alebo voľno predajný quajakuran plus niečo od bolesti napr brufen. A snažiť sa nezatazovat