Ahojte som momentálne aj chorá ale teda s chrbticou mám dlho problémy najskôr len prava spodná časť mám posunuté platničky nie moc ale mierne naliehajú na nerv. No boli ma hrufna časť bolievala práva každý pohyb bodanie ale teraz ma začala ľavá časť nie je to teda len teraz ale výraznejšie a aj v kľude mám aj kašeľ beriem atb. Ale mňa aj v kľude tak pichá niekde hore ako je lopatka že cítim občas až tlak na srdci plus pár dní ľavá strana tak driekova oblasť možno v úrovni ladvin aj keď si večer ľahnem taký tlak bolesť. Nemyslím že to bude s ladvinami nemám problémy s močením ani teploty ani nic. Je to podľa vás chrbtica je to normálne že to takto boli? Akože som zvyknutá na bolesť roky to mám a to nemám ani 30...ale to bodanie teraz aj v kľude je nepríjemné a keď spravím pohyb dostrany a dvihnem ruku je to ešte horšie
Myslim si,ze moze byt, ja mam tiez s chrbatom dlhsie problem a raz ma boli vlavo, raz vpravo, potom medzi lopatkami, potom picha pri srdci a tak dookola. Viem si predstavit ako sa citis. Mne na to najviac pomaha cvicenie. Skore uzdravenie Ti zelam ❤️🍀🍀
To vie posudit len lekár, čo je OK a čo nie.
Zaklad je pravidelne cvicenie na chrbat. To sa da aj pri chorobe ak pravdaze nie si v horuckach.