Bolesť chrbta

slamka555
16. júl 2018

Ahojte baby poradte som bezbadejna :( Od soboty mam hroznu bolest medzi lopatkami ktora prestreluje az do zaludka .som chodiaca mrtvola, ktoru udrzuju ako tak len paraleny no ine si dat nemozem lebo kojim.Dnes somstym bola u obvodnej no ta mi poradila len ten paralen a masirovat :/ ale toto sa uz fakt ned vydrzat vidim to dnes napohotovost :/ bojimsa vsak co bude s malickym ci pojde somnou ked kojim ? Otecko by sa on doma postaral, no plne kojim este nic ine nepapa ma 4 mesiace. :( .. neviem co robit ale musim to riesit takro sa neda fungovat a starat sa doma estw o dve male deti ked sa sama ledva hybem :/

pribinak
16. júl 2018

Suché teplo pomáha. Nech ti muz dobre nahreje viackrat denne to boľavé miesto
Urcite aj ked dojčís mozes nejake liečivé gély z lekárne

pribinak
16. júl 2018

Fastum gél alebo konská masť je OK

shilla23
16. júl 2018

@slamka555 ja by som toto nepodcenovala nechcem robit paniku ale infarkt sa prejavuje rozne a kludne pokialnje slabsi sa vie aj prechodit a to je este nebezpecnejsie.. isla by som na pohotovost radsej.

alami
16. júl 2018

Neboj. Daju ti infúziu. Nemusíš s tým ležať. prípadne budeš musieť chvíľu dať um kvôli tej infúzke. Povedia ti. Potom.nie z fľašky, aby ti bábo potom neodmietalo prsník. Dávaj striekackou do pusy.alebo po lyžičkách.
No a suché teplo ak len doma poriešiť. Uterák do mikrovlnky daj nahrať. prípadne ak máš raselinovy vankúš, alebo niečo také.

montemotherone
16. júl 2018

@slamka555 do nemocnice ťa kvôli seknutiu nebudú brať. Toto chce tzv. suché teplo (napr. Fén) a niečo na uvoľnenie (Mydocalm, Dorsiflex...). Hmm keď kojíš bude to ťažšie čo sa výberu lieku týka. pár dní by si mala oddychovať. Fyzicky ale hlavne psychicky! Bolesť medzi lopatkami je práve dôsledkom stresu a napätia. A nepoteším ťa, bude sa to stále vracať ak nezmeníš veci ktoré to spôsobujú+ pravidelné cielené cvičenie na chrbát... Teraz pár dní nie, ale keď pominie bolesť aspoň trochu, hneď treba začať a potom pravidelne skoro každý deň. Inak sa to riešiť nedá.

pininka
16. júl 2018

Nahriat sol, dat do textilneho vrecka a na dane miesto. Mne sa to tiez stalo pri synovi a boli to krize. Lenze bez injekcie som nevedela ani chodit, urcite by som na nu isla. Pri babu sa musis hybat a moze to byt aj horsie.

juliet86
17. júl 2018

moze to byt zablokovane rebro. vtedy kvalitny fyzioterapeut pomoze. ak si z bratislavy a mate peniazky viem odporucit. ale pozor nemusi to byt pricviknuty nerv rebro ci natiahnuty sval mozu to byt aj ine veci..
zvaz pohotovost...

mimla
17. júl 2018

V akej polohe kojíš? Ja som bola podobnej situácii, bolo treba zmeniť polohu. Samozrejme treba cvičiť na chrbát. Ak sú slabé svaly, nemá ti čo držať svaly na mieste. Ja cvičím obdeň.

slamka555
autor
17. júl 2018

@mimla kojim aj poleziacky na boku aj posediaacky :/

slamka555
autor
17. júl 2018

@juliet86 joj kdeze bratislava ;) Zilina 🙂 ..ale zaplatila by som kolko treba za napravu. .

mimla
17. júl 2018

@slamka555 Ja som to poležiačky na boku zrušila, dosť sa polešpilo. Aj bederné kĺby ma prestali bolieť. Bolo to náročné, ale dieťa ešte malé a ešte sa o neho musím vládať starať roky. Nemôže byť človek kalika.

slamka555
autor
17. júl 2018

Baby dakujem za reakcie. Dnes som bola uz ko chlap ma viezol rovno na urgent no odtial ma poslali ku jednej neurologicke( zdalo sa ze uz ma odbije no mala som so sebou babo tsk sa zluovala) a teda ma poohybala, bucgala tocela klepala..ale ze schrbticou to nema nic..ze tu bude skor problem so zaludkom. :( Le bo veru ked mi zpredu pritlacila do tej jsmky porebrami to fest bolelo..:/ takze ..tak.ak budem este do vecera umierat mam ist na urgent rovno.ak nie mam ti zas s obvodnou risdns poriesit ( asi nevh ma riadne prelieci. Niekam.inam vypise uf :/ ..

zaira301
18. júl 2018

@slamka555 ahoj...poradím ti pozri si na you tube
https://smsystem.sk/o-sm-systeme/mudr-richard-s...
, a tam sú aj cviky, ktoré si možeš sama doma cvičiť...mne to veľmi pomohlo...a chodila som aj na rehabilitácie a nič...a toto cvičím každý deň a som v pohode....len to lano si musíš kupiť v protetike, či na internete ale bude to stáť za to...

slamka555
autor
18. júl 2018

@zaira301 super daakujem ti velmi pekne prave som sa chcela spytat na nejake cviky ;) vdaka moc 🙂 ;)

dastana
6. aug 2018

@slamka555 prosím určite sa mi ozvite na FB Eva TD... poznám skvelé produkty na prírodnej báze... neoľutujete

niceguy
6. aug 2018

Jednoznačne by si mala navštíviť fyzioterapeuta, resp. maséra. Aj keď neurologička si myslí že to nie je z chrbtici a že nie je to zaseknutý nerv... Hoci to nemusí byť hmatateľný. A cvičiť MS system, v každom prípade to ti pomôže. Najdôležitejšie je vždy prevencia 🙂 Taktiež dobre radili že to môže byť AJ zo psychiky. Západna med. nás rozseka na kusy, ale naše telo a zmysel je jeden celok, neoddeliteľne. Skoré uzdravenie Ti prajem.

slamka555
autor
6. aug 2018

@niceguy dakujeem 🙂