Tie ktoré ste zažili bolesť chrbta ako ste to pociťovali? Ja mám bolesti (po aktútnej kedy ma bolel chrbát aj v sede, pri zakaslaní...), už iba keď vstávam z ľahu alebo sa pretacam v ľahu. Bolí ma to v driekovej časti.
Mali ste to niektorá podobne?
Ak vás aj bolela iná cast chrbta, čo ju spôsobilo? Pomohlo vám cvičenie? Dá sa bolesti zbaviť?
Moja bolesť už teraz je taká, že dá sa s ňou žiť, len sa bojím, že jedného dňa sa už nepostavím, alebo ma sekne...
Boli ste s tým u dr, alebo začali cvičiť proste svojpomocne?
Urcite chod k neurologovi aby stanovil pripadnu diagnozu. /idealne urobit MRi/ Moze toho byt vela. Od jednoduchej /co bude asi tvoj pripad/ az po tazsie. A podla toho uvidis ci staci “iba” cvicenie s fyzioterapeutom alebo ci aj rehabka a procedury….
V urcitych pripadoch sa jej zbavit da pravidelnym cielene nastavenym cvicenim. Pripadne liekmi od bolesti. A idealne riesit to skor kym to nie je chronicka forma. To uz je na dlheee lakte a niekedy uz iba operacne. /ale to by nemal byt tvoj pripad/
Drzim palce. (vlastna skzsennost)
Možno máš len zablokovaný nerv alebo posunutý, dotovaný stavec.... nemusí to byť nič hrozne. Smer neurológ alebo odborné fyzio a poziadaj o rýchly termín. Ak ťa nik neučil správne cvičiť - tak to sama neskúšaj, môžeš si ešte viacej uškodiť.
Najlepsie zacat u doktora a zistit pricinu a podla toho nasadit liecbu