Bolesť chrbátu a zvracanie

marcella24
22. aug 2013

Zienky ktora to pozna strasne ma zacal nolest chrbat viav na prabej stranr pottom mi to zacalo udierat akoby pod prsia redp.pod hrudny kos. ak som zvracala bola som na rengene chrbtice nic mi nenasli mam aj tablety ale stale to dost boli zajtra mam ist na kontrolu mate niektora skusenost s niecim takym?????☹(

kiki68
22. aug 2013

a srdce a pluca kontrolovali tiez?lebo niekedy sa tieto veci zdaju byt od chrbtice,ale nie su. Na druhej strane,niekedy z taketo stavy,ale nemali by byt az taketo moze zla poloha sedu,naprikald pri robote v kancli. Mne sa to stavalo,ze ma strasne pichalo az do hrudnika. Myslela som,ze mam hadam infarkt alebo co a nakoniec som prisla na to,ze zle sedim za compom...

anexis
22. aug 2013

@marcella24 dobre chapem, ze si aj zvracala?
a ta bolest pod hrudnym kosom...myslis ten trojuholnik medzi prsiami? moze to byt pankreas, zaludok, podzaludocna zlaza, zlcnik a bolest moze vystrelovat do chrbta

martinano
22. aug 2013

@marcella24 u mna osobne, takto prebieha zlcnikovy zachvat 😢

marcella24
autor
22. aug 2013

Dakujem a prosim vies mi napisat ako to priebeha myslim liecba je nutna aj operacia?☹( boze preco len su tie choroby☹

zuzi0911
22. aug 2013

@marcella24 ahoj moze to byt zlcnik...ale toto mavam aj ja v chrbte bolesti aj nahrudniku no mam skoliozu a staci ze blbo si lahnem a mam bolesti...

stanulik83
20. sep 2013

Ja som mala takéto stavy 4 krát, č dni som bola úplne mimo bolesť od chrbta cez celý bok (raz ľavý raz pravý), zvracanie aj hnačky a jediná aká taká poloha bolo, že som sa schúlila do klbka. Bolesti prichádzali v intervaloch, po vracaní sa mi uľavilo a tak dookola. Bola som na rôznych vyšetreniach a nič nezistili. Jeden lekár tvrdil, že je to chrbtica, iný že to je zo stresu. Tak neviem

lilia13
23. sep 2013

tiez mam bolesti krcnej chrbtice a udiera mi to az na hrudnik,stav ako na infarkt,tazke dychanie a akoby mi poskocilo srdce,strasne stavy

dodopp
18. aug 2016

pozdravujem....mám taký problém, že niekedy v noci sa zobudím na silnú bolesť v časti pod hrudníkom..sú to také tlaky..ktoré silnejú, potom trocha ustúpia....a niekedy to trvá hodinu..niekedy aj tri hodiny. Sú to silné tlaky., niekedy až studený pot mi vychádza. Chodil som po vyšetreniach, gastro a podobne, ale všetko som mal v poriadku. Niekedy mám mesiac dva pokoj..niekedy sa to opakuje aj obden. Dosť ma to ničí...nevie mi niekto poradiť čo s tým, či aj niekto má tento problém..?.

montemotherone
8. nov 2018

@dodopp ahoj, prosím ťa, čo si časom zistila? Zmenilo sa to nejako?