Ahojte, chcem Vas poprosiť o radu a o skúsenosti. V praci ma z ničoho nič začala boliet vonkajšia strana chodidla z boku. Neviete mi poradit čo s tým, kým sa dostanem k ortopédovi? Ďakujem Vám pekne 🙂
Mozno len nevhodna obuv ci pretazenie
Ved skus masti voltarenom flectorom ci pouzi naplaste nohu setri a uvidis ci sa to zmeni alebo nie
@kate997 mám rovnaký problém už veľmi dlho. Ale mma to nebolí práveže stále. Ale veľa krát ked vstanem a neviem
to potom dlho rozchodiť. Pichá,bodá,bolí..niekedy aj deň dva neviem chodiť,krívam.Potom ok a tak sa to opakuje. Bola som s tým na ortopédii,vtedy ma to bolelo už dlho. A už nikdy viac. Nezistil nič.Teda ekg ok. Pripadala som si normálne ako simulant. Povedal mi,že tp môže byť s chrbtice .Lebo vyčítal,že mám problémy s chrbticou. Predpísal mi lieky 3xdenne aflamil.A prešlo to nachvíľu.
Boli ma to uz dva tyzdne, ale u nas najblizsi termin k ortopedovi som dostala o dva mesiace. Pracujem 8 hodin denne vkuse na nohach. Najhoršie je,že ma z toho boli už aj priehlavok. Ked pridem z prace normalne mi trpne. Obvodna mi predpisala arthrotec forte. No ako to poznam bolest utlmi ale zapal asi ťažko prelieči. Moc liekom neverim.
Mňa bolí to isté už štyri mesiace ... absolvovala som vyšetrenia, fyzioterapiu, ultrazvuk, rázovú vlnu a stále to bolí ☹