Bolesť chodidla z vonkajšej strany chodidla

kate997
5. okt 2024

Ahojte, chcem Vas poprosiť o radu a o skúsenosti. V praci ma z ničoho nič začala boliet vonkajšia strana chodidla z boku. Neviete mi poradit čo s tým, kým sa dostanem k ortopédovi? Ďakujem Vám pekne 🙂

lucka1222
5. okt 2024

Mňa bolí to isté už štyri mesiace ... absolvovala som vyšetrenia, fyzioterapiu, ultrazvuk, rázovú vlnu a stále to bolí ☹

taktotedanie
5. okt 2024

Mozno len nevhodna obuv ci pretazenie
Ved skus masti voltarenom flectorom ci pouzi naplaste nohu setri a uvidis ci sa to zmeni alebo nie

cukroska
5. okt 2024

@kate997 mám rovnaký problém už veľmi dlho. Ale mma to nebolí práveže stále. Ale veľa krát ked vstanem a neviem
to potom dlho rozchodiť. Pichá,bodá,bolí..niekedy aj deň dva neviem chodiť,krívam.Potom ok a tak sa to opakuje. Bola som s tým na ortopédii,vtedy ma to bolelo už dlho. A už nikdy viac. Nezistil nič.Teda ekg ok. Pripadala som si normálne ako simulant. Povedal mi,že tp môže byť s chrbtice .Lebo vyčítal,že mám problémy s chrbticou. Predpísal mi lieky 3xdenne aflamil.A prešlo to nachvíľu.

kate997
autor
6. okt 2024

Boli ma to uz dva tyzdne, ale u nas najblizsi termin k ortopedovi som dostala o dva mesiace. Pracujem 8 hodin denne vkuse na nohach. Najhoršie je,že ma z toho boli už aj priehlavok. Ked pridem z prace normalne mi trpne. Obvodna mi predpisala arthrotec forte. No ako to poznam bolest utlmi ale zapal asi ťažko prelieči. Moc liekom neverim.