Ahojte. V práci musíme nosit ortopedickú obuv. Asi každý kto takú obuv nosil vie ze je strasne nepohodlna a presne tu začína môj problém. Po 8 hodinach v takýchto topánkach ma strašne bolia chodidlá. Zo spodu nôh pod prstami ( zakružkované na foto) mam každý deň opuchnuté a strasne to boli. Na druhý deň sa ledva postavím.
Prosím nepoznáte niečo co by mi nato pomáhalo? Neviem možno mast, nejaký kupem hocičo. Som zúfalá 😐
@lenka5687 mne pomohlo len rozchodit obuv. Pri nových to je zase to iste.. des... zdravotnícka obuv a trpíš viac ako v teniskach🫠
Ahojte. Tak toto zaujíma aj mňa. Už pol roka má trápi tá silná bolesť a teraz sa to zo dňa na deň zhoršuje. Už pomaly nemôžem chodiť. Všetkých lekárov som pobehala.
Lenže - išla som na ortopédiu a ten ma poslal na neurológiu. Neurológ ma poslal na urológiu. Urológ na reumatologiu........Tak som dnes išla aj na tú reumatologiu, ale to som bola na kontrolu, pretože mám osteoporózu. Ešte mi aj opuchol druhý prst. Tak som všetko povedala pani doktorke. No jej reakcia bola taká divná. Povedala mi - Pani ,ale vy ste prišli na kontrolu s inými ťažkosťami a toto je druhý úkon. No a tak mi dala výmenný lístok na rontgen. Objednala o dva týždne na krv, potom ma objedná pre výsledky.
No a ja teraz neviem, čo ďalej. Prst mi opúcha viac a viac, spodky nôh pália vodne a v noci. Tak vás tiež prosím, ak niečo vyzistite, prosím napíšte. Veľmi pekne Ďakujem.👣
Peter legwood zdravotnícke šľapky pozri. Nenosila by som nič v čom má.bolia nohy.
Ak.su zle.topanky nepomôže nič. Neviem ci to.spravne napíšem ale.pozrite problémy s plantarnou fasciou
@xenia64 presné to mám i já
Ahoj, presne tam ma zacalo boliet. Neviem co s tym a stale sa to zhorsuje. Pomohlo ti na to nieco?