Bolesť čeľustného kĺbu

l1via234
7. aug 2024

Ahojte, chcela by som sa opýtať či niekomu pomohli opichy do celustneho kĺbu prípadne preplach tohto kĺbu pomôže to a prestane to už konečne bolieť pri týchto úkonoch ?
Ďakujem pekne

gaaaa
7. aug 2024

Mne zatiaľ zabrali dva obstreky uvidím dokedy.

monillia
7. aug 2024

@gaaaa bola si na nejakom špecializovanom oddeleni, alebo len na ortopedii?Na základe akého odporúčania to robili,

gaaaa
7. aug 2024

@monillia Mňa poslala zubárka na stomatochirurgiu a tam mi pichali obstreky.

monillia
7. aug 2024

@gaaaa mňa poslala tiež a tam mi zakázali jesť veľké susta a zuvat žuvacku 😶

gaaaa
7. aug 2024

@monillia Mne nič nepovedal dr.iba že mám vydratý čeľustný kĺb

monillia
7. aug 2024

@gaaaa To aj mne povedal a jeho riešenie problému bolo ako som písala vyššie, prípadne si mám šancu natriet voltarenom

simca115
8. aug 2024

@l1via234 nepomôže vôbec operovali ma, pichali mi do toho kyselinu hyalurónovu , artrocenteza a artroskopia a som pol roka a od operácie a je to rovnaké. 😊

l1via234
autor
8. aug 2024

@simca115 prosím a čo na to pomáha ? Lebo mne zatiaľ nezaberá nič od januára má boleli zuby a ucho na ľavej strane keďže mám zuby aké mám zubári si mysleli že má boli nejaký zub , bola som u troch zubároch potrhali mi nervy vytrhli zuby, neskôr má poslali na ct zubov či nemám nádor nič nepotvrdili, neurologicka mi najskôr povedala že môžem mat nádor na mozgu ten tiež nepotvrdili. Od mája má potom začal bolieť pravy klb ale to už išlo o praskanie, tuhnu mi svaly na šiji krčnej chrbtici. Až na základe toho má poslali na stomatochirurgiu kde mi potvrdili ten klb. Mám dokonca aj spazmy v zuvacich svaloch, čo sa priznali že ešte nevideli. V nedeľu som po masáži odpadla dali mi infúziu a uvoľnilo mi všetko aj sanku sle praskať v kĺbe neprestalo. Každý deň plačem a keď čítam ako nikomu nič nepomáha nechcem už ďalej takto žiť .