Bolesť celej hlavy

samkohhh
4. okt 2024

Ahojte… uz asi týžden ma boli hlava.. najprv ma zacala bolet hlava na cele tak som si siel daco o tom precitat no vyslo mi ze nador… som hypochonder takze je to pre mna velmi tazke… mam 17 rokov a celkom sa bojim… potom ma hlava zacala boliet na viacerych miestach na spankoch v zahlavi hore atd… ked som si daco o tom precital tak ma zacala este viac…ale ked na to nemyslim na tu bolest tak to neboli a ani ju necitim (ale prestat mysliet na to niekedy nedokazem) dost sa bojim neviem co s tym.. neviete mi niekto poradit?😢

martinka_z_turca
4. okt 2024

@samkohhh chod doktorke a povedz mamine či tá nenechá na týždeň doma otvor okno aby si mala čerstvý vzduch HLAVNE DOBRE SPI to je dôležité a po veľa veľa veľa vody a nestresuj sa zbytočne nad vecami ak toto nepomôže treba k doktorke 💕

loliki
4. okt 2024

@samkohhh Choď k doktorovi. Nemusíš mať hneď nádor, ale príčinu by bolo dobré zistiť.

kittykat22
5. okt 2024

@samkohhh a zobral si si nieco na bolest hlavy? Napriklad ibuprofen.

samkohhh
autor
5. okt 2024

@kittykat22 ano daval som na bolest hlavy paralen

kittykat22
5. okt 2024

@samkohhh paralen nepomoze od bolesti hlavy. To je skor na znizovanie teploty. Daj si ibuprofen.

samkohhh
autor
5. okt 2024

@kittykat22 aha to som nevedel vacsinou necitam na co to je iba vidim zr na hlavu tak si to dam ale paralen aj tak nepomohol

samkohhh
autor
5. okt 2024

@kittykat22 dal som ibuprofen pomohol

kittykat22
6. okt 2024

@samkohhh to je znak, ze s tvojou hlavou nic vazne nie je. Zaberie ti ibuprofen. Ako si mal teraz dlhsie problem s hlavou, tak je mozne, ze sa ti bolest bude vracat. Hned ako budes pocitovat bolest hlavy, daj si tabletku. Prejde to. Bolest mi mala ustupit do 15-20 min max.
Postupne by sa bolesti nemali opakovat.

samkohhh
autor
6. okt 2024

@kittykat22 no mna zacala boliet hlava konkretne celo pred dvoma tyzdnami som si precital o tom daco a som sa dostal k tomu ze ked ma boli celo mam nador hrozne som sa zlakol a doteraz sa bojim… potom postupom casu ma zacala boliet hlava na roznych miestach… myslim vzdy na to najhorsie a mam iba 17 rokov 😢😢 bolest neni silna ale ked lezim alebo sedim bolest akokeby necitim moc iba tak jemne no skoro vobec cez noc spat viem neboli ma to vobec ked lezim rano sa nebudim tym ze ma boli hlava iba ak na to zacnem mysliet tak ma vtedy zacne asi mam problem so stresom…

samkohhh
autor
6. okt 2024

plus tazkosti nemam ziadne ine fungovat viem uplne pohode
sportujem pravidelne hram futbal kazdy trening nabehane 5-10 km plus zapas 10km chodim do fitka 2 krat do tyzdna

samkohhh
autor
6. okt 2024

@martinka_z_turca ahoj dakujem za odpoved pozri vyssie co som pisal dakujem

kittykat22
6. okt 2024

@samkohhh nic sa neboj. My tiez zomierame aspon 2x do roka po precitani priznakov bolesti online 😅 Ale nador mozgu sa prejavuje ovela vaznejsimi priznakmi a to je napriklad rozdvojene videnie, neschopnost sa vyjadrovat, epilepticke zachvaty alebo krvacie z nosa z oboch dierok. Su to priznaky ktore su tak vazne ze ta prinutili navstivit lekara. Neboj sa, nic vazne to nebude 🙂 Mnohych z nas z casu na cas boli hlava. Obzvlast ak to nezastavis tak sa to pretahuje a boli ta hlava na roznych miestach, pretoze je pretazena a strach o to, ze ti je nieco vazne urcite situacii neprospieva.
Vsetko je s tebou v poriadku, nic neboj 🙂 Keby si mal v buducnosti nejake obavy kludne napis, urcite ti niekto poradi.