Asi cca 2tyzdne ma bolel brutálne chrbát,ale brutálne hlavne medzi lopatkami skúšala som asi všetko ale nič.Potom ma začalo bolieť hrdlo tak som šla k lekárovi dal mi antibiotika,pretože som ho mala zapálené a chrbát zničoho nič prestal bolieť.Moze byť,že som mala v tele zápal?
@luccija áno pani nikdy som to nezažila hrdlo ma boli preventívne stále od covidu asi je to už chronické,len nechápem,že 2tyzdne brutálne bolesti celého chrbta a ako náhle som začala brať antibiotika bolo po bolesti,len dúfam,že keď doberiem antibiotika nezačne bolieť zase.
@emilllll ja som mala ukrutne bolesti rok v kuse, nič nepomáhalo ani opiaty silné. Až keď mi nasadili antidepresiva Duloxetin a Lyricu na neuropaticku bolesťi tak sa mi uľavilo konečne. Ja som plakavala každý deň od bolesti až som aj depresie dostala. Ako prestal bolieť chrbát prešla aj depresia
@emilllll Mňa taktiež znicoho nič začal bolieť chrbát medzi lopatkamy,do dvoch dní som mala upchatý nos, a kašeľ po 4 dňoch mi až ukázal antigen že som pozitivna ,všetci známy čo prekonali omikron sa sťažovali na chrbát, hrdlo a aj na nádchu a dokonca ich antigen ani nezachytil až pcr test.
@emilllll mňa vždy pri bolesti hrdla bolia aj ramená, kríze všetko...