Bolesť celého tela a hlavne chrbta

emilllll
15. mar 2022

Asi cca 2tyzdne ma bolel brutálne chrbát,ale brutálne hlavne medzi lopatkami skúšala som asi všetko ale nič.Potom ma začalo bolieť hrdlo tak som šla k lekárovi dal mi antibiotika,pretože som ho mala zapálené a chrbát zničoho nič prestal bolieť.Moze byť,že som mala v tele zápal?

luccija
15. mar 2022

@emilllll mňa vždy pri bolesti hrdla bolia aj ramená, kríze všetko...

emilllll
autor
15. mar 2022

@luccija áno pani nikdy som to nezažila hrdlo ma boli preventívne stále od covidu asi je to už chronické,len nechápem,že 2tyzdne brutálne bolesti celého chrbta a ako náhle som začala brať antibiotika bolo po bolesti,len dúfam,že keď doberiem antibiotika nezačne bolieť zase.

luccija
15. mar 2022

@emilllll ako píšem ja pri každej viróze nemám žiadnu teplotu, ale strašne bolesti kĺbov, svalov celé telo...uvidíš, ale ak by si mala zápal v chrbtici bolieval by Ťa chrbát často

emilllll
autor
15. mar 2022

@luccija však toto,že ma bolel len teraz pred bolesťou hrdla.Inac nikdy ma nebolelo sem tam,ale to od roboty

lucia851
15. mar 2022

@emilllll ja som mala ukrutne bolesti rok v kuse, nič nepomáhalo ani opiaty silné. Až keď mi nasadili antidepresiva Duloxetin a Lyricu na neuropaticku bolesťi tak sa mi uľavilo konečne. Ja som plakavala každý deň od bolesti až som aj depresie dostala. Ako prestal bolieť chrbát prešla aj depresia

luccija
15. mar 2022

@lucia851 aj máš nejaké nálezy na chrbte.lebo depresia sa môže prejaviť aj bolesťou chrbta, hlavy, úplne iným spôsobom ako by ľudia čakali.tzv.larvovana depresia

macka9
15. mar 2022

@emilllll Mňa taktiež znicoho nič začal bolieť chrbát medzi lopatkamy,do dvoch dní som mala upchatý nos, a kašeľ po 4 dňoch mi až ukázal antigen že som pozitivna ,všetci známy čo prekonali omikron sa sťažovali na chrbát, hrdlo a aj na nádchu a dokonca ich antigen ani nezachytil až pcr test.

emilllll
autor
15. mar 2022

@macka9 mňa to začalo bolieť keď mal chlapec covid no myslela som ze som pozitívna a nič ani antigen ani PCR.Ja už neviem nikdy predtým ma chrbát nebolelo prešlo až kým mi nenasadil antibiotika na bolesti hrdla a ako keby utalo.Az sa bojim keď doberiem antibiotika čo bude.

macka9
15. mar 2022

@emilllll keďže je vírus už oslabený tak nemusí ho test zachytiť ale je veľká pravdepodobnosť ,že to bol omikron keďže presne najčastejšie priznaky sú bolesť hrdla a chrbta .Hlavne že vám pomohli ATB.

emilllll
autor
15. mar 2022

@macka9 dúfajme, že to bolo toto,lebo ináč no neviem ešte som také dačo nezažila.

lucia851
15. mar 2022

@luccija skoliozu, kyfoza, spondyloza, a vysunuta platnicka