Bolesť brucha z vody

5. máj 2022

Ahojte. Myslíte že ma môže bolieť brucho kvôli tomu že pijem veľa vody ? Taká nafúknutá som a pichlava bolest

barceloneta
5. máj 2022

Ahoj ja som to tiez mala. Daj si urobit test na heliobaktera.

viestta
6. máj 2022

Z vody to nebude, ak ti telo zadržiava vodu, bude ho zdržiavať aj keď budeš piť malo. Treba hľadať príčinu zadrziavana vody a aj bolesti brucha. Najlepšie u lekára, nie na internete

tramtada31
6. máj 2022

Môže to byt z vody, tá by sa mala pit po duskoch. Keď sa snažím dohnat pitný režim a vypijem 4 deci, tak má tiež rozbolí brucho a je mi zle

feketka
6. máj 2022

Mne byva zle z tekutin. Kedysi som mohla kludne vypit naraz cely pohar vody,caju,sirupu,.. ale od minuleho roka akoby utalo a musim pit pomaly a po duskoch inak mi to strasne sadne na zaludok a je mi aj 2 dni zle... Je to hrozne ked som velmi smadna, vtedy sa musim brzdit, aby som vodu nehltala inak na to doplatim :/

simca06022011
6. máj 2022

tak ak si sa zaliala litrom vody naraz tak moze, byva ti vela vody zle, tak jej tolko nepi. Plus ludia sa zavodnuju, cize ak pijes "dietami" odporucenych xy litrov vody, tak to tiez moze byt problem.

rdi
6. máj 2022

Kľudne, ak to preháňaš a zaleješ sa až príliš, tak kľudne si tým môžeš privodiť aj takéto problémy. Všetkého proste veľa škodí a treba nájsť optimálnu mieru