Uz asi 4x sa mi stalo ze ma boli velmi brucho a vystreluje to do nohy aj boka. Vcera som aj zvracala ako ma to bolelo. Bola som pred dvomi tyzdnami ked ma bolelo na chirurgii urobili mi usg a ze vsetko mam v poriadku. Co by to mohlo byt ? Alebo kam s tym ist ?
Skús magnézium a medovkový, kamilkový čaj, uvolní to kŕče v bruchu čo mohlo spôsobiť zvracanie. Môžu to byť aj zastavené vetry.
espumisan, nospa a pod
a co si jedla posledne dva dni?
@mamina7070 nic lebo ma to bolelo
@vakatko na velku potrebu som bola
dva dni si nic nejedla? ci kolko dni? tie krce mozes mat aj od hladu
Skús napísať do skupiny Zdravotníci na MK
@mamina7070 hej odkedy ma zacalo boliet cize dva dni. A nebolo to zjedla mna nebolel zaludok. Ale povedali na pohotovosti bola som ze mam ist na neurologiu a ortopediu ze to moze byt z chrbtice
Čo je príčinou bolesti brucha? Súvisí to s príjmom potravy alebo trávením alebo cyklom alebo... ? Možno ti to tlačí na nejaký nerv alebo chrbticu a potom vystreľuje...
Takéto veci sa dajú často identifikovať len počas akútneho stavu a mimo toho vyzerá všetko v poriadku.
Ja mám napríklad problém, že keď mám príliš dlho plný mechúr, tak mi to vystreľuje do bedrového kĺbu a nedá sa mi chodiť. Jediné riešenie pre mňa je, že ho musím vyprázdňovať včas.