Bolesť brucha vystreľujúca do boka a nohy

20. nov 2024

Uz asi 4x sa mi stalo ze ma boli velmi brucho a vystreluje to do nohy aj boka. Vcera som aj zvracala ako ma to bolelo. Bola som pred dvomi tyzdnami ked ma bolelo na chirurgii urobili mi usg a ze vsetko mam v poriadku. Co by to mohlo byt ? Alebo kam s tym ist ?

tanyan
20. nov 2024

Čo je príčinou bolesti brucha? Súvisí to s príjmom potravy alebo trávením alebo cyklom alebo... ? Možno ti to tlačí na nejaký nerv alebo chrbticu a potom vystreľuje...
Takéto veci sa dajú často identifikovať len počas akútneho stavu a mimo toho vyzerá všetko v poriadku.
Ja mám napríklad problém, že keď mám príliš dlho plný mechúr, tak mi to vystreľuje do bedrového kĺbu a nedá sa mi chodiť. Jediné riešenie pre mňa je, že ho musím vyprázdňovať včas.

vakatko
20. nov 2024

Skús magnézium a medovkový, kamilkový čaj, uvolní to kŕče v bruchu čo mohlo spôsobiť zvracanie. Môžu to byť aj zastavené vetry.

mamina7070
20. nov 2024

espumisan, nospa a pod

a co si jedla posledne dva dni?

autor
20. nov 2024

@mamina7070 nic lebo ma to bolelo

autor
20. nov 2024

@vakatko na velku potrebu som bola

mamina7070
20. nov 2024

dva dni si nic nejedla? ci kolko dni? tie krce mozes mat aj od hladu

dzescebuly
20. nov 2024

Skús napísať do skupiny Zdravotníci na MK

autor
21. nov 2024

@mamina7070 hej odkedy ma zacalo boliet cize dva dni. A nebolo to zjedla mna nebolel zaludok. Ale povedali na pohotovosti bola som ze mam ist na neurologiu a ortopediu ze to moze byt z chrbtice