Dobrý večer, chcela by som sa opýtať, či ste sa niektorá stretli s tým, že pri klasických bolestiach brucha pri menzese vám bolesť pokračovala resp vyrážala až do stehien do nôh.
Ja to mávam pravidelne avšak teraz nemám menzes (ani ešte neočakávam) a opäť mám bolesti tupé, ťahavé v stehnách a som si istá že je to gynekologickeho rázu pretože takto to bolieva aj pri menzese. Na internete o Tom nič nie je.
Za každý komentár a názor budem vďačná.
@ala171 ahoj, mne tieto bolesti a naozaj dost silne a tahave trvali par mesiacov vzdy tesne pred ovulaciou. Tahalo ma to striedavo na oboch stehnach a teda dost som to citila. Potom to zrazu preslo, skoda (pomahalo mi to sledovat ovu)
Niečo môže byt na tom. Ja to citim tiež a hlavne jazvu po nastrihuuu
@janetinka27 a prešlo to samé od seba ? Lebo je to veľmi nepríjemné a fičím na tabletkách už pomerne dlho. Našťastie zaberajú zatiaľ ale to nie je riešenie. Viem že aj moja mama to mala takže je to asi dedične, ale neviem žiaľ čo s tým.
@ala171 mne to preslo, alevtak ja ficim na hormonoch, takze asibto je aj tym. Ako prislo, tak po par mesiacoch odislo
@ala171 áno bolievajú, pýtala som sa fyzioterapeutky a potvrdila mi to. Ževraj to má súvis s prekrvením a posturológiou panvy počas menzesu (nafúknutie, zadržiavanie tekutín, vody v tele...) Nikdy som to nemala, teraz sem tam. Asi sa telo mení adekvátne k veku 😄 Mimo menzes ti neviem povedať...