Už od apríla mám bolesť v bruchu,je to bolesť pri pupku, niekedy pri žlcniku a niekedy pod lopatkou, tá bolesť trvá od apríla deň čo deň. Ešte dobré že v noci sa vyspím a nezobudzam sa na bolesti.
Výsledky všetky v poriadku podstúpila som vyšetrenie sonografiu,koloniskopiu,endoskopiu a všetko v poriadku akurát mi našli helicobaktera.Nic viac
Mal už niekto takito prípad
@fjury mňa zatiaľ neposielajú na magnetickú ani na CT že je to zbytocne že tam nenajdu nič.ze keď na sone nič neukázalo tak ani na magnetickej nič neukážu,mne ani tabletky nepomáhajú stále je ta bolesť a ani farba stolice nieje taká aká má byť.idem 10 december.na kontrolu ku gastorologovi tak uvidím že čo mi povie.lebo už ma to nebavi
@tito1993 vyskúšaj, a ak nepomôže, môže to byť od chrbtice.
S dcérou (17) som bola pred dvoma rokmi na pohotovosti s častými bolesťami brucha (okolo pupka), vtedy jej lekár na pohotovosti pobedal nech si rovno ľahne na tvrdú podložku (v ľahu ju to nebolelo), povedal že zlé držanie tela...
@fazula1 no môže to byť aj od chrbtica možno by trebalo zájsť aj k ortopedovi neviem.Ked všetko mám v poriadku od krvi až po koloniskopiu a nič nenašli tak neviem že čo to môže byť.
Čítal som aj ja že to môže byť aj od chrbtice keď tie bolestí sú pri pupku niekedy pod pravim rebrom alebo pod lopatkou
@fjury no šak to že jak som bol na sone asi 8 krát a stále to iste všetko v poriadku tak jak má byť či žlčník, pankreas, pečeň,zlčovody obličky všetko v poriadku vystriedal som troch radiologoch a každý jeden mi povedal že všetko v poriadku.
Aké lieky tak buscopan mi dal od bolesti teraz mi skúsil dať rovachol na žlčník tak uvidím že čo a ako bude.
Neviem či CT,alebo magneticka je cenovo dostupná hoc by som si zaplatil aj sám len aby tam niečo naši
No mal som bolesť v hrudníku na pravej strane
@fjury joj tá ja sa zas tak neobmedzuje že nevypijem ani nič.kaslem nato keď je dajak oslava ta si vypijem veď krvné testy mám v poriadku,na sone všetko v poriadku.doktor mi povedal že je to len nejaká funkčná porucha a stou sa treba naučiť žiť.vsetky testy čo mi robili tak všetko ok. Či pankreas, baktérie v črevách všetky testy ok.
@tito1993 mam také isté problémy a aj heliobaktera som vyliečil a bolesti su stále