Bolesť brucha - potreba na wc vonku

21. aug 2023

Baby nechcem to riešiť liekmi,ale uz to nedávam , nebola ste niektora v mojej situácii ? Nejaké rady.
Mám dve malé deti, z toho jedno bábätko pol ročne a ja mám vkuse problémy s bruchom v štýle hlavne keď niekam idem snimy sama.
Aj dneska doobeda som sa išla snimy prejsť ďalej a keď sme sa blížili do mesta som cítila akoby mi nafukuje črevo v ľavom boku, kadejako mi ho začne zvierat ,kŕče a ja hneď v hlave kolotoč myšlienok čo somnou bude , ci si mám kôknut a čakať alebo kam rychlo ísť keď mi je zle , čo s deckami … potom som nejako došla na verejne wc , samozrejme som mala stolicu. A potom som už len hľadala najkratšiu možnú cestu domov zo strachu o seba a tým pádom aj deti 😒 a takto to mám vždy keď niekam idem.
Ja najlepšie keď som len doma. Neviem čo stym robiť.

1bambinko1
21. aug 2023

no ja neviem. a toto sa ti deje teda len keď sa vyberiete von, áno? napadlo mi, či to možno nebude psychického rázu? nepociťuješ nejaký stres, niečo ťa netrápi náhodou? celkovo dáka psychická nepohoda?

aiana24
21. aug 2023

Poznam niekoho kto ma take ze vzdy ked ide nakupovat tak v obchode to nanho pride ze potrebuje na wc. Akoby psychicke daco. Ale neviem co s tym.

eva_eva
21. aug 2023

Normálne to riešiť u psychológa. Keď k tomu prichádza len v určitých situáciách, tak to bude mať niečo so psychikou jedine.

roja01
21. aug 2023

Skus vzdy cca 2- 4h pred prechadzkou uz nic nejest.
Zaroven by bolo dobre upravit travenie. Ja velmi odporucam kazde rano si dat 3vrchovate lyzice ovsenych vlociek, 2lyzice na kavomlynku pomletych lanovych semienok, 1jablcko na drobno nakrajane, 1lyzicka medu a to vsetko zaliat vodou, nechat 5 min.nabobtnat a zjest ako kasu. Po cca 2 tyzdnoch je vidiet vysledok. Tolko prirodnej vlakniny urobi svoje.

mk1111111111
21. aug 2023

To je psychickeho razu, ma to vela ludi. Existuje na to cvicenia, nauci najlepsie psycholog, aby si sa naucila sustredit na nieco ine, nie stresovala, ze kam odskocis na Wc, lebo" isto " to na Teba pride. Rychla rada, vzdy sa snaz pred cestou co najmenej jest, ale nieco zjedz, aby si neodpadla od hladu, na pitie cistu vodu, zisti si vopred, kde by si si mohla pripadne odskocit. A potom sa po ceste sustred na nieco ine, daj si s detmi zaujimavy rozhovor, co Ta odlaka na myslienky o Wc, pripadne ratajte auta, skusaj ich znacky aut a pod.

monikkatt
21. aug 2023

Tipujem ze ked prides domov tak uz je vsetko ok ze? Potom je to psychika. Poznam cloveka ktory to ma v hlave ze vzdy ked je niekde kde nie je wc tak znervoznie a treba mu. Musis sa to naucit ovladat, ako radia kocky vyssie. Mysliet na nieco ine, odviest pozornost...