Bolesť brucha pod pravým rebrom

lenka8p
21. jún 2020

Ahojte. Včera som dosť intenzívne cvičila, bavíme sa asi o hodinovom cvičení so zameraním na všetko.

Dnes od rána mi je akosi blbo a dosť ma bolí brucho konktétne pod pravým rebrom.
Občas to prejde aj do bodavej bolesti pod ľavým rebrom.
Celý deň som preležala, nehnačkujem, nezvraciam a neteplotujem.

Môže to byť aj svalovica? Aj akási vnútorna? Pretože mi to príde celkom divné. Plus som celiatička , takže stravu ma prísne bez lepku a vyváženu

deti95060810
21. jún 2020

pod pravým rebrom bolí žlčník, pod ľavým pankreas...

elumina
21. jún 2020

@lenka8p žlčník. Mala by sk. Ísť na operáciu, ale kvôli deťom ešte nemôžem. Tak doktor zakázal akékoľvek cvičenie. Mohol by mi to vyvolať záchvat. Chod na odber krvi a sono. Budeš vedieť na com si. Mozno je to iný problém

zuzankkaa1
21. jún 2020

@lenka8p ano, svaly od chrbtice,medzirebrove svaly. Ak nemáš iné príznaky tak by to nemalo byť nič vážne. Skús 2 dní pobrať Mg,uvidíš či to prejde alebo sa zhorší...

barboratoth
21. jún 2020

Mala som to iste po namahavejsom cvičení, krce v bruchu, pod rebrami ostrá bolest. Myslela som že mám nejaku brušnú virozu. Bolo to spôsobené nedostatkom magnezia. Svaly, ktoré si včera namáhala, potrebuju na regeneráciu vela horčíka, tak berú väčšinu zásob z tela a tým pádom ho nezostáva vela na cinnost vnútorných svalov, orgánov a to sa prejaví takýmito kŕčmi, pocitom, že ti netravi.

jeanne14
21. jún 2020

Pod pravým rebrom ma bolelo, keď som mala problém a obličkou. Prv si mysleli že žlčník, ale ten bol ok. Až po xy vyšetrení sa zistilo že mi to spôsobuje oblička.