Bolesť brucha po prekonaní akútnej pankreatíde

krasinka
13. dec 2018

Ahojte baby už ste sa stretli stym že ste mali akútnu pankreatidu a keď sa Vám to už dalo do kopy bolelo vás stále brucho ?

astika
13. dec 2018

@krasinka Ja som to prekonala po tzv. RCP zákroku, no hrôza, horšiu bolesť som ešte nezažila, "otriasla" som sa relatívne rýchlo, ale bolesti trvali ešte aj 3 dni po.

krasinka
autor
13. dec 2018

@astika to je aký zákrok ?

deti95060810
13. dec 2018

@krasinka niečo so žlčníkom...

peter179
14. dec 2018

Mne zistili 2017 zapal zly tvar piesok blatok Mala som ist na operacou nesla koli inym zdrav problemom. Za 1 rok.Neustale vracanie ale mam aj chronicky svierac problem zo zaludkom. Zavrate , dusenie. Bolest lava strana akobi jemne pichanie nozom. Ide to az ku chrbatu. Lezanie vstavanie boli. Lezanie na tej strane pravej. Obcas mi ide do lavej strany bolest . V okoli pupka ano asi isto ten zaludok. Moc svetlo zlty. Svrbenie tela. A tvar tam sa mi davaju take ako modrina flaky velke obcas. Konecne uz som sa rozhodla ist tento Januar mam termin.Ak ked stale mam problem zdrav rodiny.Ale najprv som riesila dieta . Potom som 1 rok trpela jedla no hruza. teraz ked vstane a nezjem nic uz ma boli zlcnik. Cize caje cholagol , nospa, algefin buskopan nospa .Uz som stadium co este ako tak zabera buskopan ale tiez iba obcas na chvilku. A preto uz riesim seba a zase potom dieta.