Máte s niečím podobným skúsenost? Mňa po orgazme rozbolí brucho (taký charakter ako keď máte menštruačnú bolesť), ale vždy len cca týždeň pred menštruáciou. Ako náhle dostanem svoje dni už sa to nestáva. A čo je zaujímavé čím bližšie mám k menstruacii tým je ta bolesť intenzívnejšia. Deň pred to je niekdy až neznesiteľné, to 2 minúty len v kŕčoch ležím na posteli a čakám kým to prejde. Registrujem to asi len posledný rok, nejak som tomu nevenovala pozornosť, ale nedávno som bola u gynekológa na predhliadke a na sone zistil, že mám zväčšený vajecnik. Tu bolesť som s ním neriesila, ale teraz ma napadlo či to náhodou nemôže mať nejakú súvislosť.
@daom O pár mesiacov mám ísť na kontrolu, ale vraj keď mám menštruáciu pravidelne tak to nič vážne nebude🤷🏼♀️
Nie je partner viac obdareny? Moze to byt aj tym.🙄
Aj ja to mavam. Podla mojho gyn.je to v poriadku. Maternica je pred menštruáciou prekrvena a viac dráždivá...cysty nemam.
Ja som mávala takúto bolest, keď som mala cystu na vaječníku. Akonahle mi praskla, tak strasne krce, tiez takto po sexe, tekutina z cysty drazdila okolie, ale keď sa po čase vstrebala,prestalo bolieť. Trvalo to asi 2 mesiace. Dr.mi dal priestoru aj ATB, ale neviem ci to nejako pomohlo.
Dvakrát sa mi to takto vrátilo, teraz par mesiacov nemám žiadne problémy.
A ten tvoj zväčšený vajecnik dr.neriesil?