Bolesť brucha po každom jedle

anicka2888
22. feb 2024

Dobrý večer. Prosím o zkušenost,jestli se s tím někdo nesetkal a mohl by poradit.Uz pár dní me bolí břicho na leve straně,takova zachvatovita křeč, a dnes se pridala i bolest prave strany bricha, ale vždy po jídle a někdy i bez něj.Do toho vzdy dostanu prujem,nebo řidší stolici.Jdu i několikrát za den.Setkal se s tím prosím někdo?Čím to prosím vás bylo?Muzete mi prosim poradit.Kdyby se někdo ptal,proc jsem to neřešila s lékařem,ja za ním byla a jen pokrčil rameny....Nevim na koho se obrátit.Budu odcházet od něho a od 1.3.Budu mít novou lékařka,ale co do te doby doby?Nebo zajít na pohotovost?Nebudou zlí ze tam jdu s tímhle,když všeobecný lékař tohle vůbec neresil?Děkuji předem za odpověď 🙂

deti95060810
22. feb 2024

môže byť aj pankreas...

anicka2888
autor
22. feb 2024

@deti95060810 A takove ma projevy?Že křečovite bolesti a I průjmy?

bolarazjedna
23. feb 2024

Keď sa objavia bolesti vždy po jedle, môže to byť príznak žalúdočneho vredu. Tie hnačky by ale s tým nemali súvisieť. Môže to byť aj nejaká vírusová gastroenteritida, ak to máš iba pár dní.

barbied
23. feb 2024

Môže to byť sibo.

anicka2888
autor
23. feb 2024

@bolarazjedna Ja doufám ze nic vážnějších to nebude,nebo to boli i mimo jídla a uz i na pravé straně.Za lékařem jsem byla,ale to jeho chování....Pohodil rameny a to bylo vše.Doufam ze to vydržím do návštěvy nové lékařky která mě přijme od 1.3.

anicka2888
autor
23. feb 2024

@barbied Dekuji,podívám se a radši zavolam lekarce.

barbied
23. feb 2024

@anicka2888 dajte potom vedieť ako ste dopadla.
Mám sama SIBO príznaky su rôzne. Ale vie to určite znepríjemniť život.

anicka2888
autor
23. feb 2024

@barbied Dam pak vedet,ale mám strach aby to nebyla i slinivka nebo žlučník,nevim nejsem doktor.Ale kdyby náhodou sla bych na pohotovost,jen nevím jak by se na to dívali,když mě lékař nevysetril.Kazdopadne,k nové doktorce u které budu od 1.3. Jsem se dnes bohužel nedovolala. Zkusím ještě další tyden.

krasolienka1
23. feb 2024

@anicka2888 ja som to mala po jedle bolesť brucha a hned smer wc
Mám histamínovú intoleranciu

timea301196
23. feb 2024

Žlčník, pankreas, žalúdok čreva. Treba ísť ku doktorovi

monita357
23. feb 2024

u mna potravinova alergia a histamin..

anicka2888
autor
23. feb 2024

@krasolienka1
@monita357 Histaminovou mi zjistili po porodu,ale takové problémy jsem neměla, dali mi i leky na alergologii xados 20mg.Ale děkuji,ještě to poresim.

krasolienka1
23. feb 2024

@anicka2888 ja som prešla na vegansku stravu a odvtedy sa cítim super žiadne bolesti brucha nafukovanie hodiny strávené na wc

anicka2888
autor
23. feb 2024

@krasolienka1 No je zvláštní že jak mi to zjistili,tak se doktorka na alergologii ptala jestli nemivam bolesti břicha na pravé straně.Ja ji rikala ze ne,že hodně na leve strane.Ja tam měla toho víc,i zvýšený cukr, mela jsem tehotenskou cukrovku a plno dalšího.Na hematologii jsem byla taky sledována, a to musím ještě na kontrolní odbery....Je toho prostě moc ted.... :( Jen teda musím počkat až mě dr vyřadí a budu o nové lékařky at s ni mohu řešit.Ale děkuji za napsání 🙂