Ahojte v pondelok som dobrala antibiotiká summamed veru sa tri dni jedna tabletka kvôli angine. Priznám sa že som si probiotiká dala asi len dva alebo trikrát. No a včera ma z ničoho nič začalo bolieť brucho naľavo úplne dole až ako vajeccnik aj pri chôdzi aj na dotyk aj v kľude dnes je to lepšie ale stále má to trochu boli plus má hrozne naduva a príde mi že to z toho lebo mi tam tak bubble...môže to byť ešte z tých ATB vraj pôsobia aj päť dní po dobrati. Mne pred asi rokom robili sono brucha lebo ma bolievalo a bolo to v pohode a v lete som bola na mr brucha teda pankreasu a vyšla dobre síce teraz ma to boli dole akurát mi tam vyšla divertikuloza mám pocit na čreve ale akože nič sa s tým nerobí ani nič a mám laktozovu intoleranciu a nedodrzujem moc diétu. Ale ja sa bojím rakoviny čreva babka kedysi čosi také vraj mala
Nasadiť probiotiká
@pribinak píšem že nie. Ešte som zabudla dodať že som schudla asi dve kilá a to sa vkuse skôr prejedan čiže si namyslam hneď rakovinu
Probiotika nasadiť ako treba.
Tak čím skôr probiotiká, inak aj malé decka vedia ze keď uzivas ATB tak treba aj probiotiká a presne z dôvodu ochrany zdravej črevnej mikroflory
Tak sup do lekárne a rýchlo si nejak kúp
@januska12323 a môže to byť teda aj z antibiotík aj keď už ich týždeň neberiem?
Ešte mám aj takú tmavšiu stolicu s hlienom zltym
Začni dodržiavať laktozovú dietu a bude po bruchabôli.
Samozrejme, črevá sa musia dať dokopy
Probiotiká uzivas?