Ahojte žienky viete mi poradiť čo môže signalizovať bolesť brucha na pravej strane od pupka? Dá sa to vydržať, ale začína ma to bolieť aj na dotyk pozorujem to už dlhšiu dobu a najviac to bolí keď sa viac najem. Ďakujem
@miskaaa89 na pravej strane to môže byt žlčník alebo slepak…
No mna to pri pupku na pravej strane bolelo už od detstva a pred niekoľkými rokmi som šla na hadicku a na odber či nemám nejakú intoleranciu. Zistili mi intoleranciu na laktozu a ešte na pár veci ale hlavne tá laktóza. Odkedy nejem veci s laktozou má to tam neboli. No vždy keď niečo zjem napríklad včera som mala syrovu omáčku tak má to tam boli ešte aj dnes. Je to taká krcovito, pichlava bolesť niekedy mi pomôže dať si ľad alebo zmeniť polohu. Tak ja viem že to mám z laktozy takze možno tiež nejaká intolerancia na potravinu bude aj tvoj problém☺️
@miskaaa89 mna len na ľavo ale teda chodila som na vyšetrenia a okrem tej intolerancie mi nič nezistili ale zaujimalo by má ako sa zisťuje čo píše dijka123 hernia umblincalis to počujem prvý krát
@miirka123 ahoj hernia je vlastne pupocny pruh ktory sa prejavuje bolestou v okoli pupku a ak uz to je vo vacsom stadiu da sa to nahmatat a budes citit taku hrcku tam
@miskaaa89 na pravej strane to môže byt žlčník alebo slepak…
No mna to pri pupku na pravej strane bolelo už od detstva a pred niekoľkými rokmi som šla na hadicku a na odber či nemám nejakú intoleranciu. Zistili mi intoleranciu na laktozu a ešte na pár veci ale hlavne tá laktóza. Odkedy nejem veci s laktozou má to tam neboli. No vždy keď niečo zjem napríklad včera som mala syrovu omáčku tak má to tam boli ešte aj dnes. Je to taká krcovito, pichlava bolesť niekedy mi pomôže dať si ľad alebo zmeniť polohu. Tak ja viem že to mám z laktozy takze možno tiež nejaká intolerancia na potravinu bude aj tvoj problém☺️